REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/15 1234567891011 ... SonSon
166 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forumun Gece Kuşlarını Görelim Bakalım. :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Forumun Gece Kuşlarını Görelim Bakalım. :)

Evet arkadaşlar bundan 3 sene önce yine bu konuyu açmıştım ve baya bir gece sohbetlerimiz olmuştu. Derken konu kapatıldı ve 3 sene boyuncada açmadık. Bu 3 sene içerisinde askere gittim geldim geldikten sonra 1 sene daha geçti ve bu konuyu tekrar açmak istedim. 2010 senesinde açtığımda yine Ramazan bayramına yakın bir tarihte açmıştım konuyu ve şimdide Ramazan bayramında açıyorum. Bakalım kimler burada. Birde eski konuda sohbet eden arkadaşlar hala buradalarmı acaba????

Birde konuyu iyi geceler mesajlarına döndermesek iyi olur. Malum eski konu bu yüzden kapatılmıştı.

Bu arada merak edenlere eski konunun linki burada...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Hikmet™ tarafından (08-07-2013 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gece kuşu benim ramazan ayında oruc tutabilecekmisiniz yada sana direk sorayım tutabilecenmi?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gece kuşu benim ramazan ayında oruc tutabilecekmisiniz yada sana direk sorayım tutabilecenmi?

ALLAH'ın izni ile tutacaz abi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhabalar dostlar. Hayırlı ramazanlar diliyorum. Evet ramazan başlıyor oruç tutabileçekmiyiz? Ben kendi adıma yazayım ben her yıl olduğu gibi Allah nasip ederse tutacağım. Allah herkese tutmak nasip etsin. Saygı ile.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhabalar dostlar. Hayırlı ramazanlar diliyorum. Evet ramazan başlıyor oruç tutabileçekmiyiz? Ben kendi adıma yazayım ben her yıl olduğu gibi Allah nasip ederse tutacağım. Allah herkese tutmak nasip etsin. Saygı ile.
    Bende tüm dostlarıma hayırlı ramazanlar diliyorum bu güne kadar oruc bırakmamaya calıstım nasipse bu yılda tutmak istiyorum ramazan davulu gecti sahur basladı imsak 3.48"de kesilecek ya bismilah deyip ilk güne hazırlanalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burdayızzzzzzzzz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu karanlık gecede beni arayan kimler bakalım? Havalar sıcak:yatak ve yastık insana batıyor.Uyumak ne mümkün!Bu aleti meşgul bulmazsam her daim karşınızdayım.
    Herkese Allah hayırlı oruçlar nasip etsin!Ama ben tutamıyorum:Günde bir avuç dolusu ilaç içen biri nasıl tutsunki? Ama Bayrama itirazım yok!İyi geceler muhabbet kuşları!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu an ramazan davulcuları davullara vurmaya başladı ne olursa olsun ramazanın ayının fazileti bir başka oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan abi şuan burada davul sesi yok ama birazdan çalarlar heralde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serkan abi şuan burada davul sesi yok ama birazdan çalarlar heralde.
    Sizin imsak kaçta davulcular geç kalmış sizin orada herhalde

Sayfa 1/15 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri