REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
166 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forumun Gece Kuşlarını Görelim Bakalım. :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kısmen gecekuşu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chris db Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kısmen gecekuşu...
    Derken ustad :49:

Alıntı FIRTIN@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uykulu gözlerle yine burdayım
    Uyumayın ya daha karpuz kesecez sahurda:45:

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    heyyy millet
    HOOP ustad millet demişsin kaçmısın off olmuşsunbizim xxman yok ona bu gece yövmiyesinden kesiyim bari
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    HOOP ustad millet demişsin kaçmısın off olmuşsunbizim xxman yok ona bu gece yövmiyesinden kesiyim bari

Ben yoktum evet bugün cenazeye gittim bizim eski bir çalışan Bursada hayatını kaybetti boğularak öldü haberlerede çıktı onun cenazesindeydim birazda uykusuz kaldım giremedim foruma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben yoktum evet bugün cenazeye gittim bizim eski bir çalışan Bursada hayatını kaybetti boğularak öldü haberlerede çıktı onun cenazesindeydim birazda uykusuz kaldım giremedim foruma.
    Başın saolsun xxman
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş başınız sağolsun. Ölen kişiye Allah'tan Rahmet, size ve ölen kişinin ailesine sabırlar dilerim. Selamlar....
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Sanmaki Zalım olanlardan Bir Gün Hesap Sorulmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başın saolsun xxman
    Sağol abi dostlar sağolsun.

Buralarda sürünecegine git hak ettigin meslegi dısarıda ver turkiyede malesef hak ettigin biryere asla olamıyorsun gelecegin için dogru karar vermişsin
    Vallaha abi niyetim yurt dışına gitmek yönünde ALLAH hayırlısını nasip eder inşallah.

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş başınız sağolsun. Ölen kişiye Allah'tan Rahmet, size ve ölen kişinin ailesine sabırlar dilerim. Selamlar....

Dostlar sağolsun abi. Babamın eski çalışanıydı daha 29 yaşında göçtü gitti haberini alınca şok olmuştum. Ölümlü dünya kimin ne zaman gideceği belli olmuyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri