REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/17 İlkİlk ... 234567891011121314151617 SonSon
166 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Forumun Gece Kuşlarını Görelim Bakalım. :)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tavsiyen için teşekkürler abi. Bende zaten boş durmayı seven birisi değilim. Zamanında okumadık sonra askerlik vs Açık Öğretim Lisesinde okuyorum benim İlgi alanım Elekrik Elektronik. Şimdi ben Ağustos sonunda Endsri Meslek Lisesine geçiş yaptıracam oranın Elektirik Elektronik bölümünü bitirmeye çalışacam 3 yıllık bölüm orayı bitirirsem aldığım belge ile yurt dışında Elektirik mesleğimi icra etmeyi düşünüyorum.
    Buralarda sürünecegine git hak ettigin meslegi dısarıda ver turkiyede malesef hak ettigin biryere asla olamıyorsun gelecegin için dogru karar vermişsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben yoktum evet bugün cenazeye gittim bizim eski bir çalışan Bursada hayatını kaybetti boğularak öldü haberlerede çıktı onun cenazesindeydim birazda uykusuz kaldım giremedim foruma.
    Kardeş başınız sağolsun. Ölen kişiye Allah'tan Rahmet, size ve ölen kişinin ailesine sabırlar dilerim. Selamlar....
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Sanmaki Zalım olanlardan Bir Gün Hesap Sorulmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başın saolsun xxman
    Sağol abi dostlar sağolsun.

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buralarda sürünecegine git hak ettigin meslegi dısarıda ver turkiyede malesef hak ettigin biryere asla olamıyorsun gelecegin için dogru karar vermişsin
    Vallaha abi niyetim yurt dışına gitmek yönünde ALLAH hayırlısını nasip eder inşallah.

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş başınız sağolsun. Ölen kişiye Allah'tan Rahmet, size ve ölen kişinin ailesine sabırlar dilerim. Selamlar....

Dostlar sağolsun abi. Babamın eski çalışanıydı daha 29 yaşında göçtü gitti haberini alınca şok olmuştum. Ölümlü dünya kimin ne zaman gideceği belli olmuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 gundur buraya kimse yazmamış neredesiniz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burdayım üstad ama sabahtan beri linklere bakmaktan gözler yoruldu uyu artık diyor bana..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 gundur buraya kimse yazmamış neredesiniz
    Gece kuşu pek yok sanırım ben yazsam cevap gelmiyor gelmeyincede benimde yazasım olmuyor.

Alıntı Hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burdayım üstad ama sabahtan beri linklere bakmaktan gözler yoruldu uyu artık diyor bana..

Yat dinlen abi gözlerine yazık vallaha. Rüyanda hiç İP TV linkleri görüyon mu abi. Ben askerdeyken Kurtlar Vadisinin izleyemediğim tüm bölümlerini 1 haftada izleyince Abdülhey le operasyona gitmeye başlamıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben burdayım kimse yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben burdayım kimse yokmu
    Başkan hoşgeldin :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Su anda sahuır sofrasını bekliyoruz bizim hanım geç kaldı herhalde imsak 3:42 de falan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başkan hoşgeldin :45:
    ne başkanı üstad sizlerin yanında bizlere çırak denir.

Sayfa 11/17 İlkİlk ... 234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri