REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/17 İlkİlk ... 234567891011121314151617 SonSon
166 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Forumun Gece Kuşlarını Görelim Bakalım. :)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne başkanı üstad sizlerin yanında bizlere çırak denir.
    Ben seni baya sitelerde göruyorum ustad başkan sensin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gece kuşu pek yok sanırım ben yazsam cevap gelmiyor gelmeyincede benimde yazasım olmuyor.

xxman ben geldim gitmişsin daha karpuz kesecektik

Yat dinlen abi gözlerine yazık vallaha. Rüyanda hiç İP TV linkleri görüyon mu abi. Ben askerdeyken Kurtlar Vadisinin izleyemediğim tüm bölümlerini 1 haftada izleyince Abdülhey le operasyona gitmeye başlamıştım.
    hilmi usta 7-24 sitede sahibi bukadar durmuyor basında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben seni baya sitelerde göruyorum ustad başkan sensin
    ben sizi diger sitelerde hiç göremedim heralde burdaki üyeler diger forumlarda faklı nick kullanıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sizi diger sitelerde hiç göremedim heralde burdaki üyeler diger forumlarda faklı nick kullanıyorlar
    Ben bir buradayım birde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. de.Goldmaster da bizim bu site grubuna ait oldugu için kural ihlali işlemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben bir buradayım birde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. de.Goldmaster da bizim bu site grubuna ait oldugu için kural ihlali işlemiyorum
    orda co adminsin merak ettigim siteye üye giriş böümüne tıklayınca oyun sitesine yönlendiriyor bu forumun reklamımı yani forum burdan paramı kazanıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orda co adminsin merak ettigim siteye üye giriş böümüne tıklayınca oyun sitesine yönlendiriyor bu forumun reklamımı yani forum burdan paramı kazanıyor..
    Olabilir herşey :49: forum piyasası bu xxman-baldemir (anıl) falanda bir ara giriyorlardı siteye terkettiler
    Konu Editor tarafından (29-07-2013 Saat 03:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olabilir herşey :49: forum piyasası bu xxman-baldemir (anıl) falanda bir ara giriyorlardı siteye terkettiler
    Askere gittikten sonra unuttum orayi Modlugumda vardi o sitede gitmis girmesek gider tabi Aslinda orada tekrar takilsam iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Askere gittikten sonra unuttum orayi Modlugumda vardi o sitede gitmis girmesek gider tabi Aslinda orada tekrar takilsam iyi olur.
    Takıl takıl ben seni supermod yaptım tekrardan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkese selam vay uyelik isteyen forum linkleri verilmesi ve oralarda görev yapılması suresiz ban sebebidir
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herkese selam vay uyelik isteyen forum linkleri verilmesi ve oralarda görev yapılması suresiz ban sebebidir

Aman abi banlamada bizi. Birde benim bu imzamdaki yazı gün geçtikçe biraz daha küçülüyor sanki.

Sayfa 12/17 İlkİlk ... 234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri