Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Şok OLAY !!! Tırın içinden geçti! Otobanda hayalet korkusu!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Şok OLAY !!! Tırın içinden geçti! Otobanda hayalet korkusu!

[JW]http://62.212.88.38/~videofare/video/950_32950.mp4[/JW]

Avustralya’da bir otobanda kaydedilen görüntüde, seyir halinde bir TIR aniden zikzak çizmeye başlıyor. TIR’ın arka dorsesinin içinden beyaz elbiseli biri yolun kenarına doğru yürümeye başlıyor. İlginç olay sonrası TIR şoförü aracını durdurarak yol kenarına çekiyor ve beyaz elbiseli adam yol kenarında bekliyor. Korkutan görüntüyle ilgili internet paylaşım sitelerinde ’hayalet’ iddiaları ortaya atılırken, görüntülerin sahte olabileceği de belirtildi.

İHA

Kaynak Medya faresi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sırf sahte bi hayalet hikâyesi yapmak için mi adam o tırı devrilme pahasına zik zak götürdü. ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmediki üzrinden tır şöförü aniden gördü çarmamak için direksiyonu sola kırdı ve basmadı kadının haraketine bak akli dengesi yerinde değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca cinler topluma kendini göstermez saklı tutar kendini temasta olan birisi iş oluş haraketlerini bilir kişi yanındaki 2ci şahısa anlatırsa durumunu 2ci kişide etkisine girer görür
    defalarca anlattım boşuna bide arkadaşlar her tvye çıkan mersela filmler bilim kurgu falan filan işte neyle yapılır mersela jurassik park nasıl yapıldı gerçekçi değilmi gerçek gibi yapıyorlar kim yapıyor adlarını söylemek istemiyorum biliyorsunuz işte filmleri cihazlarla duvara vurup 3d haliyel gerçekçi oluyor bide hac üzerinede böyle birşey yapmıştı melekler işte gelmiş hacın üzerine konmuş bi animasyonla neler neler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geçmediki üzrinden tır şöförü aniden gördü çarmamak için direksiyonu sola kırdı ve basmadı kadının haraketine bak akli dengesi yerinde değil
    İçinden geçiyor gibi geldi bana:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi hazırlamışlar artık yersen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyada hayalet sizce yokmudur sorarım şimdi.....şimdi bunu millet şeyindenmi uyduracak ben inanırım... kim nederse desin ben inanırım ister gerçek olsun isterse uydurma olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Montaj bu bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Altair26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Montaj bu bence
    sanmıyorum gerçek olabilir..sizce yokmudur dünyada hayalet ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanmıyorum gerçek olabilir..sizce yokmudur dünyada hayalet ?
    elbette ruh vardır dünyada yaptıgın amele göre kabirde azap veye rahatlık vardır kıyamete kadar ama kalkıpta otobanda tur attırmazlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri