Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: dreambox 800 hd sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox 800 hd sorunu

ustalar dreambox 800 hd cihazıma imaj yüklemesi yaptırdım kumanda tuşları önceki fonksiyonlarda çalışmıyor ayrıca mavi tuşla cccam paneline giremiyorum addons paneline giremiyorum addonstan bir şey indiremiyorum fakat tüm kanalları normal seyrediyorum sorun neden kaynaklanır acaba cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler

:49:
    [[/SIGPIC]bir insanın onuru mensubu olduğu milletin şerefi ile eşdeğerdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazın yedegini almışmıyınız ustad
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akyol33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar dreambox 800 hd cihazıma imaj yüklemesi yaptırdım kumanda tuşları önceki fonksiyonlarda çalışmıyor ayrıca mavi tuşla cccam paneline giremiyorum addons paneline giremiyorum addonstan bir şey indiremiyorum fakat tüm kanalları normal seyrediyorum sorun neden kaynaklanır acaba cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler

:49:
    attırdığın image ile ilgili arkadaşım.kumanda için ***map menageri yüklemen gerekir ayrıca multiquick butonu da yüklersen kumanda renkli tuşlara istediğin plugin i atarsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazın yedegini almışmıyınız ustad
    hayır hocam almamıştım cihaz kilitlenmişti ondan dolayı yedeğini alamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    attırdığın image ile ilgili arkadaşım.kumanda için ***map menageri yüklemen gerekir ayrıca multiquick butonu da yüklersen kumanda renkli tuşlara istediğin plugin i atarsın.
    usta kumandanın birçok tuşu çalışmıyorki o dediklerini nasıl yapayım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri