REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Karasal yayın gereklimi

Katılımcı sayısı
67. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Gerekli

21 31.34%
  • Hayır Gereksiz

46 68.66%
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Karasal yayın Hakkında düşünceleriniz nelerdir??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla arkadaşlar bilmiyorum ama bu karasal olayına pek sıcak bakmıyorum. bir zaten şöyle bir inceleyecek olursak her yerde yaklaşık kişilerin 100 de 80'i çanak anten kullanıyor. yani kendilerine ait bir sistem var. böyle bir yayın anlayışını kabul edip en azından ekbir masraf yapacaklarını sanmıyorum. ee kalkıpta insanların mevcut sistemlerine kaldıracak halleri de yok. çünkü insanlar kendilerine göre dünyanın paralarını döktüler. ve 80 yada 100 kanal için böyle bir yaklaşıma karşı koyacaklarına da eminim. aslında düşünce çok güzel ama bence geç kalınmış bir olay. bu saatten sonra bence boşuna masraf olur.

Diyeceğim şuki gereksiz bir olay.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla arkadaşlar bilmiyorum ama bu karasal olayına pek sıcak bakmıyorum. bir zaten şöyle bir inceleyecek olursak her yerde yaklaşık kişilerin 100 de 80'i çanak anten kullanıyor. yani kendilerine ait bir sistem var. böyle bir yayın anlayışını kabul edip en azından ekbir masraf yapacaklarını sanmıyorum. ee kalkıpta insanların mevcut sistemlerine kaldıracak halleri de yok. çünkü insanlar kendilerine göre dünyanın paralarını döktüler. ve 80 yada 100 kanal için böyle bir yaklaşıma karşı koyacaklarına da eminim. aslında düşünce çok güzel ama bence geç kalınmış bir olay. bu saatten sonra bence boşuna masraf olur.

Diyeceğim şuki gereksiz bir olay.:46:
    anthony99 sana %100 katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam bu yayın türü sadece mobil araclar için iyi olabilir diyorum diyer acıdan pek okadar önemli değil diye düşünüyorum. saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence gereksiz insanların bir bakıma özgürlükleri kısıtlanıyor uydumla istedihim kanalaı izleyebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer KABLO yayınlar gibi ellerine yüzlerine bulaştıracaklarsa bu yayının adı ancak KARA yayın olur.yinede sadece tv yayını olarak düşünmezseniz sanki faydalı olacak gibime geliyor.
    not:arkadaşlarımın istediğim yayını seyretmeme kaygısına katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence boş birşeydir hiç uydu gibi olurmu sizce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim evde 4tane çanak var heristedigimi seyrediyorum bunlarınli boş
    uzman elhan ustanın dedigi gibi vala ben memnunum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim evde 4tane çanak var heristedigimi seyrediyorum bunlarınli boş
    uzman elhan ustanın dedigi gibi vala ben memnunum
    Bana göre boş iş.Kablo tv nin daha ulaşmadıgı sayısı il var. Karasal yayınmı faaliyete geçecek
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bemcede boş bir iş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karasal yayın geçse ne olacak aynı normal antendekinleri çekcek uydunun yerini hiç bir şey alamaz bence gereksiz

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri