Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Karasal yayýn gereklimi

Katýlýmcý sayýsý
67. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Gerekli

21 31.34%
  • Hayýr Gereksiz

46 68.66%
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Karasal yayýn Hakkýnda düþünceleriniz nelerdir??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla arkadaþlar bilmiyorum ama bu karasal olayýna pek sýcak bakmýyorum. bir zaten þöyle bir inceleyecek olursak her yerde yaklaþýk kiþilerin 100 de 80'i çanak anten kullanýyor. yani kendilerine ait bir sistem var. böyle bir yayýn anlayýþýný kabul edip en azýndan ekbir masraf yapacaklarýný sanmýyorum. ee kalkýpta insanlarýn mevcut sistemlerine kaldýracak halleri de yok. çünkü insanlar kendilerine göre dünyanýn paralarýný döktüler. ve 80 yada 100 kanal için böyle bir yaklaþýma karþý koyacaklarýna da eminim. aslýnda düþünce çok güzel ama bence geç kalýnmýþ bir olay. bu saatten sonra bence boþuna masraf olur.

Diyeceðim þuki gereksiz bir olay.:46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý anthony99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla arkadaþlar bilmiyorum ama bu karasal olayýna pek sýcak bakmýyorum. bir zaten þöyle bir inceleyecek olursak her yerde yaklaþýk kiþilerin 100 de 80'i çanak anten kullanýyor. yani kendilerine ait bir sistem var. böyle bir yayýn anlayýþýný kabul edip en azýndan ekbir masraf yapacaklarýný sanmýyorum. ee kalkýpta insanlarýn mevcut sistemlerine kaldýracak halleri de yok. çünkü insanlar kendilerine göre dünyanýn paralarýný döktüler. ve 80 yada 100 kanal için böyle bir yaklaþýma karþý koyacaklarýna da eminim. aslýnda düþünce çok güzel ama bence geç kalýnmýþ bir olay. bu saatten sonra bence boþuna masraf olur.

Diyeceðim þuki gereksiz bir olay.:46:
    anthony99 sana %100 katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam bu yayın türü sadece mobil araclar için iyi olabilir diyorum diyer acıdan pek okadar önemli değil diye düşünüyorum. saygılarımla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence gereksiz insanların bir bakıma özgürlükleri kısıtlanıyor uydumla istedihim kanalaı izleyebilirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eğer KABLO yayınlar gibi ellerine yüzlerine bulaştıracaklarsa bu yayının adı ancak KARA yayın olur.yinede sadece tv yayını olarak düşünmezseniz sanki faydalı olacak gibime geliyor.
    not:arkadaşlarımın istediğim yayını seyretmeme kaygısına katılıyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence boş birşeydir hiç uydu gibi olurmu sizce

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim evde 4tane çanak var heristedigimi seyrediyorum bunlarınli boş
    uzman elhan ustanın dedigi gibi vala ben memnunum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý senol_30 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim evde 4tane çanak var heristedigimi seyrediyorum bunlarýnli boþ
    uzman elhan ustanýn dedigi gibi vala ben memnunum
    Bana göre boþ iþ.Kablo tv nin daha ulaþmadýgý sayýsý il var. Karasal yayýnmý faaliyete geçecek
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bemcede boş bir iş

Kullanýcý Bilgi Menüsü

karasal yayın geçse ne olacak aynı normal antendekinleri çekcek uydunun yerini hiç bir şey alamaz bence gereksiz

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri