Balayı erken bitmiş,izlenir yanı da kalmamış.Aklını kiraya verenler için tavsiye olunur!![]()
Teşekkur: 0
Balayı erken bitmiş,izlenir yanı da kalmamış.Aklını kiraya verenler için tavsiye olunur!![]()
soslu makarna ve yanmayan kömürle birlikte iyi izlenir bir kanal olur artık.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
S.A.halk düşmanları fazla yaşamazlar gazeteciler szcüye,spikerler halk ve ulusal tvye borunuz oralarda öter,halk bunların ne mal olduğunu bildikleri için ne seyrediyorlar nede izliyorlar onun için gittikleri yerleride batırıyorlar.AEO.:45:
bu tip kanalı listeme dahi almam neymiş artı 1 kanalı açılmış yav bunların kimler tarafından beslendini biliyoruz artık dağda pkk sehirde uğur dündar ve ekibi bölücü uşakları yömüyeci bunlar yömüyeci vay anam vay maymun gözünü açtı artık irtica irtica diye haykıranlar değilmiydi bunlar vay vay zamanın gazetecileri idi boyunlarında tasma ilen gazetecilik yapardı bunlar tasmaları çıkarıldı bası bos kaldıdar bunlar varya bunlar ah ah
Konu muttallipbodur tarafından (12-07-2013 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir.
Yanlız eleştirileriniz biraz ağır olmuş ben sadece Uğur Dündar ın neden hala olayların farkında olmadığına üzülüyorum
vatanı satanlarun tarafında olanlar her zaman yok olmaya hakkı var türkiyede bayrak yasakla sonra apo serbest et sonra kürdistan eyaleti kur ondan sonra biz görevimizi yapıyoruz deyip sıyrılıursınız .bu hükümet esasında türkiye yi adım adım federasyona götürüyor üstelik mosaad ajanlarında iş birliğiyapan akp yazıklar olsun . +1 ilk başka gezi parkı yanı tarafdarıdı şimdi tırsdı akp den ve rtuk den ceza yiceklerdiye kulvar değiştirip akp medyası olmaya karar vermişler anlaşılan zaten bu kuranlar gerçek sahibi değil üstelik bu kanalın gerçek adı as plus tv di sonradan kiralanıp o kişilere verildi anlaşılan kanal kapancak yeniden as plus olacak
Uğur Dündar ve ekibi eğer PKK ile eşdeğer olsaydı, siyasi iktidar indinde daha muteber olurdu.Hiç değilse"bir şey yazmasalar,söylemeseler" diye el üstünde tutulurlardı.Ama açılacak gözü bile olmayan maymunların olanı-biteni anlaması zaten söz konusu değil!...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri