hiç biri bendede çalışmıyor teşekurlerrrrr
hiç biri bendede çalışmıyor teşekurlerrrrr
Anlatildigi gibi yüklüyorum kanallar geliyor ancak kanallari acmak istdigimde acilmiyor Internet hizim 32 000 hizdan kaynaklandigini düsünmüyorum acaba kanal listesi güncel degil mi en son listeyi nereden bulabilirim ?
selam hayırlı sabahlar benim bi kaç sorum olucaktı bende next18500 hd plus uydu alıcısı var fakat iptv yi ne manuel nede usb ile yüklüyorum çıkıp tekrar girince yüklediklerim yok oluyor bunun sebebi ne oalbilir bi de bana aktif olan ip adreslerini iptv dosyası olarak gönderme sansınız varmı ben metin belgesi yapıp usb ile yüklemeye çalısıyorum fakat hata veriyo yüklemiyor bide benim diger sorum ip tv de next 18500hd plus için hangi uzantılar açıyor rtmp ve mms gibi uzantısı olanlarıda cihaz açarmı lütfen acil cevap verin cihazı alanı 3ay olucak pek tv izleme sansım olamdıgında cihazı pek kullanma sansım olmadı simdi denenmek istiyorum ama hiç bi bilgim yok nasıl yapıcagımdan lütfen bana cevap yazınız
Süper teşşekürler :45:![]()
tesekkürler
Yardim edecek kimse yok mu ?
bende kanallar 30 saniye gösteriyor yardımcı olacak arkadaş var mı acaba next minix pembe
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri