Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Fair Play Hakkýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

izle Fair Play Hakkýnda

Arkadaslar Fenerbahce-Benfica macýnda Gökhan gönülün sakatlandýðý pozisyonu bilmeyenimiz yoktur fakat, asýl önemli olan sakatlandýktan sonraki görüntülerdir; Gerçek taraftar,insan olan herkesin bence bir yorum yapma gereði vardýr diye düþünüyorum,!

Saygýlar.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlk yorum bende olsun;

Benficalý oyuncular çýrpýnýyor adeta saðlýk ekipleri için ve Gökhanýn yanýnda 2 tane Benficalý var: Ben burada bu tur sakatlanmalarda hiçbir rakip takým oyuncularýnýn bu kadar cýrpýndýðýný ve oyuncunun yanýnda olduðu bir kareye rastlayamadým....

Ýþte özellikle Fenerbahcey - Galatasaray - Trabzonspor - Beþiktaþ ve diðer takým taraftarlarýnýn özellikle izlemesi gerektiði bir pozisyondur...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir ingilterede maç izliyoruz taraftarlar bunun oyun oldugunu biliyor ne tel örgü var nede birþey var fanatizm nerede olursa olsun bunun oyun oldugunu bilinmesi gerekiyor.Birisi sakatlandýysa ona el vermesi gerekiyor fair playlik budur.Taraftar olsun oyuncular olsun herkes birlik beraberlik içinde olmasý lazým
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Görüntüleri þimdi izledim gerçekten çok kötü þekilde sakatlanmýþ.
    Evet olay sonrasý benfica lý oyuncular adeta yardým için seferber oluyor
    Bize gelirsek yani bizim liglerde bu tür yardým severlik maalesef yok
    Daha geçen sezon gördük neler olduðunu
    Birbirimizi nasýl yýpratgýðýmýzý
    Ben bundan sonra bizim liglerin düzeleceðini sanmýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ingilterede adamlar karisini kizini cogunu alip tiyatro sinema izlemeye gider gibi maca gidrr serkanin dedigi gibi ne tel orgu var ne bisey onlarda iki kutup var fanatiklik yok taraftar var holigan var ortasi yok
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýngiltereden örnek verirsek olaya ordan bakarsak
    Evet orda adamlar çok güzel þekilde maç izliyorlar
    Kesinlikle maçlarda kötü yani futbol ortamýný bozacak durumlar olmaz
    Bunun bir çok nedeni vardýr
    Ýngilterde bir çok taraftarda kombine kartlar vardýr
    Yani hepsi kim olduðu belli
    Birde onlarda cezalar çok aðýr
    Eðer bir taraftar kötü uygunsuz bir hareket yaptýðýnda mutlaka kombine kartý
    Elinden alýnýyor ve bu kiþinin bir daha maça giriþi yasaklanýyor.
    Hatta stadlarda yüz tarayýcýsý vardýr. Kimin ne olduðj ortaya çýkýyor.
    Adamlarda kurallar var ve bu kurallar her zaman kiþiler ne olursa olsun ýygulanýyor.
    Bizdeki gibi deðil 'farkýndaysanýz hep güzel örneklerde ingiltere futbolu gösterilir .
    Bu arada bende maçlarýný izlerim hatta koyu bi man unt taraftarýyýmdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben çok üzülmüþtüm dua etmeye baþlamýþtým gözlerim dolmuþtu adam öldü heralde diye ALLAH hepimizi böyle kazalardan korusun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ingilterede adamlar karisini kizini cogunu alip tiyatro sinema izlemeye gider gibi maca gidrr serkanin dedigi gibi ne tel orgu var ne bisey onlarda iki kutup var fanatiklik yok taraftar var holigan var ortasi yok
    bizler rakip takým þampiyon oldu diye polis otolarýný yakmayý cami kapýlarýný kýrmayý polsle çatýþmayý vs. vs iyi biliriz bunun deðiþeceðinide sanmýyorum yöneticiler seyirciyi sürekli kýþkýrtýyor,her yýl bir önceki yýldan kötüye gidiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý beydemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bizler rakip takým þampiyon oldu diye polis otolarýný yakmayý cami kapýlarýný kýrmayý polsle çatýþmayý vs. vs iyi biliriz bunun deðiþeceðinide sanmýyorum yöneticiler seyirciyi sürekli kýþkýrtýyor,her yýl bir önceki yýldan kötüye gidiyor
    Aynen öyle, özelliklede Trabzon sporun baskanlarý (Eski - yeni) insanlar ölüyor sahýslar hala milleti kýþkýrtmayý saðlýyor kimsede ne diyorsunuz demiyor,
    Ýþin en vahim aslýnda sorgulanmasý gereken bölümü ise: Ezeli dost rakibi Galatasarayýn bazý kesimleri bu görüntürle dalga gecçip Ti ye alýp haber yorum paylaþým yapýyor yazýk gercekten cok yazýk...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Görüntülerde de var adam tekmeyi sallýyor istemeden olduðu belli Benficalýlar saðlýk ekiblerine sesleniyor bizimkliler oyuncuya saldýrýyor býrakýn kavgayý vs adam gidiyo orda dili boðazýna kaçtýðý anda mudahale edilmezse zaten kim olursa olsun gider:
    ve en ilginç olaný videoda da görüceksiniz 2 benficalý gökhanýn baþýnda ama fener formasýný giyipte artislik yapanlar oyuncuya saldýrmaya calýþma peþinde ...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri