REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Digiturk'Ün fİlm kanalinda yayinlanan reklama eleŞtİrİ!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Digiturk'Ün fİlm kanalinda yayinlanan reklama eleŞtİrİ!

DIGITURK'ÜN FİLM KANALINDA YAYINLANAN REKLAMA ELEŞTİRİ!

Digitürk'ün abonelerine ‘kesintisiz film ***fi izleme ***fi’ taahhüdü havada mı kaldı?

DIGITURK ÜN FİLM KANALINDA YAYINLANAN REKLAMA ELEŞTİRİ!DiGiTÜRK’ÜN FiLM KANALINDA REKLAM

Hani Digitürk, ‘kesintisiz film ***fi izleme ***fi’ taahhüt ediyordu abonesine? Sordum, sadece Moviemax Family HD’deki bir uygulamaymış. “Diğer film kanallarında kesintisiz yayına devam” diyorlar

Yıllardır Digitürk’ün abonesiyim... Eskiden Digitürk Plus’tan izliyordum yayınları, bir süredir Digitürk + Plus IQ’dan...
    Plus’ta sadece mevcut kanalları izleme, kaydetme gibi lüksünüz var, + Plus IQ biraz daha pahalı, ama ‘Seç izle’ seçeneği sunuyor aboneye...

Belli bir süre içinde onlarca filmi, diziyi istediğin zaman izleme olanağı var bu sistemde.
    O yüzden de epeydir film kanallarını izlemiyordum.
    Sözüm ona her ay 1000’den fazla film yayınlıyorlar, ama hepsi eski...
    Ayda 1000’den fazla film, senede 12 binden fazla film demek.

Digitürk’ün kurulduğundan bugüne o kadar film yayınladığını sanmıyorum.
    Her neyse, dönelim asıl meseleye...
    Epeydir Digitürk’ten sadece + Plus IQ’dan film seçip, izliyorum.
    Gerçi o sistem de bir türlü oturmadı ya...
    Ha bire donuyor sahneler.
    Arıyorsun Digitürk’ü, gönderiyorlar servisten birini, elemanın dediği şu:
    “Abi sistem yeni, Digitürk’te bile kimse bilmiyor +Plus IQ’daki bu sorunların nasıl giderileceğini. O yüzden yaptığımız tek şey cihazı değiştirmek.”

IQ’den izlemeye çalıştığım film ha bire donunca geçtim sinema kanallarına.
    Baktım Moviemax Family’de ‘Aile Planı’ adlı bir komedi başlamak üzere.
    Aksiyon izleme serüvenim başarısızlıkla sonuçlanınca dedim ki eşime, “Gel senin de seveceğin bir film buldum.”
    Başladık filmi seyretmeye. Filmin ortasında pat diye bir ‘reklam’ kuşağı...
    Hani Digitürk, ‘kesintisiz film ***fi izleme ***fi’ taahhüt ediyordu abonesine?
    Bu reklam ne?
    Digitürk’ün PR işlerini yapan ajansı arayıp, konuyu ilettim.

Desibel Ajans’tan İpek Topaloğlu, Digitürk yetkilileriyle konuşup, şu yanıtı verdi:
    “Sadece Moviemax Family HD’deki bir uygulama bu. Diğer film kanallarında kesintisiz yayın devam etmektedir.”
    Kim taahhüt ediyor ki bunu diye sorunca bu kez yanıt Digitürk Kurumsal İletişim Direktörü Deniz Kalkan’dan geldi:
    “Diğer film kanallarımızda böyle bir uygulama yoktur ve bundan sonraki süreçte de Family HD dışındaki film kanallarında film arası reklam yer almayacaktır.”
    Digitürk satılınca Deniz Kalkan kalır mı, digital platformun yeni sahipleri, eski taahhütlere uyar mı?
    Bekleyip, göreceğiz.
    Bu arada şunu da belirteyim.
    Abonesi değilim, D-Smart’ın da tüm film ve dizi aralarına reklam aldığını belirteyim.
    [url]http://cadde.milliyet.com.tr/2013/07/10/yazardetay/1734542/digiturk_un_film_kanalinda_reklam]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben dijital platformların hiç birine üye değilim.Ama düşünüyorum da,reklam almazsa bu değirmen hangi suyla dönecek?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben dijital platformların hiç birine üye değilim.Ama düşünüyorum da,reklam almazsa bu değirmen hangi suyla dönecek?

Ben DİGİTURK üyesiyim paketimde film kanallarıda var ve bugüne kadar hiçbir film arasında reklama girmiş değiller. Bu yazıyı yazan her kimse DİGİTURK'u karalama açısından yazılan yazıdır. 7 senedir DİGİTURK kullanıyorum abonelerini mutlu etme çabasından başka bir şey görmedim ben DİGİTURK'ten.

Benim paketimde Dizi pekti olmadığı halde adamlar bana 2 ay Dizi paketi hediye ettiler. 37 tl ye izlediğim Süper Lig paketini aradım yayınları dondurun diye onlarda bana 2 ay boyunca paket fiyatını 37 tl den 6 tl ye indirelim diye teklif sunmuştu ve üstüne 9.90 lık Spor Extrayı 2 ay hediye ettiler. Yani uzun lafın kısası bu yukarıda yazınlan yazı tamamen karalama amaçlıdır. Film kanallarında sadece FİLM BİTTİKTEN SONRA 15 Dakka Reklama giriyor ve sonra REKLAMSIZ OLARAK Yeni film başlıyor.

Birde film kanallarında fazla sansürde yok DİGİTURK'te ama D-Smart aman ALLAH'hım heryerde sansür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Resmi bir kaynak şuan için yok ama Eğer bu haber doğru ise yani gerçekleşirse .Dt sinema üyeleri harika flimler izleyecektir..İlerki dönemlerde..
    Haber kaynağı: flim sektöründe olan bir üye tarafından verilmiştir...

DİGİTURK'ÜN Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Şirketi ile anlaşma .malum dünyanın en prestijli Flim şirketidir..Flim yapımlarına verdiğim linkten bakabilirsiniz..
    İnşallah gerçekleşir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri