REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Su içmek orucu bozmaz!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Su içmek orucu bozmaz!

İran'ın üst düzey din âlimlerinden Ayetullah Esedullah Beyat Zencani, susuzluğu giderecek kadar su içmenin orucu bozmayacağını ifade etti.

İranlı imam, internet sitesinde dini kaynaklara dayandırarak yer verdiği açıklamasında oruç tutmakla ilgili önemli ve bir o kadar ilginç bir fetva yayınladı.

Ayetullah Beyat Zencani, "Oruç tutup fakat susuzluğa dayanamayanlar, susuzluklarını giderecek kadar su içebilirler. Böyle bir durumda oruç bozulmaz ve kaza yapmaya da gerek yoktur" açıklamasında bulundu.

Söz konusu din adamı Şiilikte en yüksek dini rütbe sayılan 'Taklit Mercisi' konumunda bulunuyor.

DHA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Afiyet olsun ona, ne diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Iranin yasar nurisi zekeriya beyazi konustu
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Iranin yasar nurisi zekeriya beyazi konustu
    Gerek Zekeriya Beyaz,gerekse Yaşar Nuri Hocanın bugünedek Kur'an dışı bir söylemini hatırlamıyorum.Yaşar Nuri hoca ekranlarda,alanlarda ne söylediyse hepsini yazdığı kitaplarda kayıt altına alıyor.Çünkü bu toplumda bilmeden,anlamadan ahkâm kesmek adeta moda oldu.Ben de bu iki zatı Türkiye'nin yüzakı olarak görüyorum ve selamlıyorum.Allah doğruların yardımcısı olsun!....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Gerek Zekeriya Beyaz,gerekse Yaşar Nuri Hocanın bugünedek Kur'an dışı bir söylemini hatırlamıyorum.Yaşar Nuri hoca ekranlarda,alanlarda ne söylediyse hepsini yazdığı kitaplarda kayıt altına alıyor.Çünkü bu toplumda bilmeden,anlamadan ahkâm kesmek adeta moda oldu.Ben de bu iki zatı Türkiye'nin yüzakı olarak görüyorum ve selamlıyorum.Allah doğruların yardımcısı olsun!....

Arkadaşım, bende bu iki adamı TÜRKİYE'nin yüz karası olarak görüyorum.Bana bir tane Kur-an'ı Kerim'e birebir uyan ifadelerini söylermisin bu adamların.Sen kendi yaşantını bu hoca müsfettelerine yakın gördüğün için böyle yazıyorsun.Arkadaşım din oyuncak değildir,bu adamlar senelerce birilerinin isteğine göre ekrana çıkıp fetvalar verdiler,din yorumladılar ve insanları kandırdılar.Yok tavuk kurban olur.yok sakız oruç bozmaz yok apdest şöyle,yok namaz böyle,daha neler neler.Bırakın bu işleri artık devir değişti TÜM TÜRKİYE kimin ne mal olduğunu biliyor.Herkez bilinçli artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bunlar size göre KURAN İÇİ şeyler mi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karnı açıkıpta açlığa dayanamayanda azıcık tıkınsa oda mı olur sayın zekariya beyaz hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    karnı açıkıpta açlığa dayanamayanda azıcık tıkınsa oda mı olur sayın zekariya beyaz hocam
    Ne kadar önyargılı olduğunuz yazdığınız cümleden belli!..Sözü edilen İranlı Molla ile Zekeriya Beyaz'ın ne alâkası var?!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya cay cay bozarmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gülmeyin ya! Biraz sabredin, orucun hiç bir şekilde bozulmayacağına şahit olacaksınız.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri