enteresan![]()
enteresan![]()
(Thor)(Eutelsat7A)(Eutelsat9A)(HotBırd13)(Astra19E)(Astra23E)(Astra28E)(Hispasat30)(Türksat3A)
Gerek Zekeriya Beyaz,gerekse Yaşar Nuri Hocanın bugünedek Kur'an dışı bir söylemini hatırlamıyorum.Yaşar Nuri hoca ekranlarda,alanlarda ne söylediyse hepsini yazdığı kitaplarda kayıt altına alıyor.Çünkü bu toplumda bilmeden,anlamadan ahkâm kesmek adeta moda oldu.Ben de bu iki zatı Türkiye'nin yüzakı olarak görüyorum ve selamlıyorum.Allah doğruların yardımcısı olsun!....![]()
ayakkabıdan kurban olursa bu niye olmasın ?
ortadoğunun en sapık ülkesi iran, en tehlikeli ülkesi suudiarabistan ve katar, allah bu ülkelerin şerrinden müslümanları korusun.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Demekki normalde oruç olmadığımız zamandada oruç tutuyormuşuzda haberimiz yokmuş pes doğrusu daha neler duyacaz....
![]()
ya böyle bir konuyu kaliye bile alınmaz hiç böyle bir saçmalık olurmu ya
[SIGPIC][/SIGPIC].
Her sene ramazan ayında böyle bir afedersiniz ukala çıkıyor maalesef.
Daha önceki yıllarda bizde zekeriya beyaz gibiler çıkardı, şimdi irandan ithal ettiler.
Böylelerinin suratına tükürmek bile yazıktır.
Arkadaşım, bende bu iki adamı TÜRKİYE'nin yüz karası olarak görüyorum.Bana bir tane Kur-an'ı Kerim'e birebir uyan ifadelerini söylermisin bu adamların.Sen kendi yaşantını bu hoca müsfettelerine yakın gördüğün için böyle yazıyorsun.Arkadaşım din oyuncak değildir,bu adamlar senelerce birilerinin isteğine göre ekrana çıkıp fetvalar verdiler,din yorumladılar ve insanları kandırdılar.Yok tavuk kurban olur.yok sakız oruç bozmaz yok apdest şöyle,yok namaz böyle,daha neler neler.Bırakın bu işleri artık devir değişti TÜM TÜRKİYE kimin ne mal olduğunu biliyor.Herkez bilinçli artık.![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri