REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: çok acil yardım !!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok acil yardım !!!!!!!!!

next YE-2000X CI PLUS marka cihaza sunny yazılımı atabilirmiyim eger atılırsa hangi yazılım olur ve nasıl atacagıma yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.:pepper: :Smiletabar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vahitt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next YE-2000X CI PLUS marka cihaza sunny yazılımı atabilirmiyim eger atılırsa hangi yazılım olur ve nasıl atacagıma yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.:pepper: :Smiletabar
    Bu mümkün değil gerekde yok zaten cihazınızın yazılımları ve *** dosyaları sunny ye göre daha sağlıklı çalışmaktadır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next yazılımı attım ama kanallar gitti cihaz yinede teşekkürler:Smiletabar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vahitt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasim yazilim atarken sistem bilgilerine dikkat edin ozellikle atacaginiz yazilimin hw numarsi orijinale uymasi lazim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next X serisi yeni yazılım yazılımda çoklu kanal taşıma özelliği eklenmiştir.Çihazına yeni yazılım yüklemeden önce kanal listesini bilgisayara alıp yazılımdan sonra tekrar cihazına yüklerseniz.Kanal sıralaması yapmanıza gerek kalmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri