REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GoldMaster dan Muhteşem Bir Cihaz Daha GoldMaster SAT400 NET LINUX

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GoldMaster dan Muhteşem Bir Cihaz Daha GoldMaster SAT400 NET LINUX

GoldMaster dan Muhteşem Bir Cihaz Daha GoldMaster SAT400 NET LINUX

SAT400NETLINUX GENEL ÖZELLİKLERİ.... (Çok yakında sizlerle olacaktır...)
    LINUX Embedded İşletim Sistemi
    LINUX Embedded tabanlı olması nedeniyle daha mükemmel arayüz ve kullanıcının tüm gereksinimlerini yerine
    getirme
    Web Interface arayüzünü kullanarak cihaza uzaktan erişim ve uzaktan kumanda elinizde varmış gibi kontrol etme, kayıt edilmiş dosyaları indirebilme
    Ethernet Port Destegi RJ-45(10Base-T/100Base-TX)
    Yaklaşık 160 Uydu kapasitesi, Tüm Uydu TP içeriği
    2 CI slot girişi, 2 Smartcard girişi
    Çift Tunerli PVR (Video kaydetme) özelliği
    USB arayüz kullanarak PC ye baglantı (Linux tabanli PC)
    Max. 2 Kanal kaydedebilme ve önceden kaydedilmiş kaydı izleyebilme
    1 Viaccess CAM ile, 1 Viaccess kanalını izlerken,diger Viaccess kanalını kaydedebilme özelliği
    2 CI CAM ile Ayni anda 2 şifreli kanalı çözme ve kaydetme
    2 CAM kullanarak, 1 sifreli kanalı izlerken aynı anda diğer şifreli kanalı kayıt edebilme özelliği
    Viaccess CAM ile aynı anda 2 şifreli kanalı çözme
    Hemen hemen Limitsiz kanal Hafızası, 10.000 kanal
    40-400GB arası Hard Disk takabilme
    Otomatik Hard Disk yönetimi ve kapasite kontrolü
    Genisletilmiş kanal arama Seçenekleri, (Tüm uydulara göre Arama, Uydu/Network e göre Arama, Bütün TP taramasina göre Arama)
    EPG özelliği (Otomatik olarak Program bilgilerini güncelleme) EPG özelliği sayesinde tüm Uydularin program rehberi gösterme özelliği
    Kaydetme plani, Genişletilmiş kayit program yönetimi
    Programli kayıt için EPG arama, kayıt edilmiş içeriğin yönetimi
    Anında Kayıt, Zamana /EPG göre Kayıt Yapma
    Canlı Kanal/ kayıtlı Program/Önceden kaydedilmiş programı izlerken aralarında kolaylıkla geçiş yapabilme
    2 Tuner; Kayıt sırasında kayıt yapılan kanal dışında kanal izleyebilme
    Canlı yayını istediğimiz anda geriye alıp tekrar izleme
    Çok çeşitli türlerde kanal listesini sıralama
    Favori listesi oluşturabilme
    Çoklu Oynatma Fonksiyonu(Ileri,geri Oynatma, Durdurma, değişik hızlarda oynatma )
    PC Editör için PC'ye USB baglantısı/Genişletilmiş program araçları
    MP3 Çalabilme(bilgisayarinizdaki MP3 dosyalarini cihaziniza atarak dinleyebilme)
    Çoklu dilde kullanici Arayüzü
    En/boy Ayarlama özelligi;4:3,16:9
    Altyazi&OSD Teletext destegi,
    Dolby Dijital Ses Çıkışı
    IBM işlemci
    Türkiye için en iyi sinyal seviyeli güçlü sharp tuner hızlı uydu arama süresi
    8MB Flash Memory,
    96MB SDRAM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide şimdi bu 1000 ytl vardır:)) eski gm cihazlarla değiştirseler belkidüşünürdüm))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu özellliklerde br cihaza büyük paralar vereceklerini sanmıyorum şimdi mantık ucuz olsun card share yapsın yine de güzel cihaz
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel ama epey pahalı olur bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bılgı ıcn tskler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel cihazmış piyasaya çıksında görelim bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir bilen çıkıp fiyat verse de biz de daha sağlıklı fikir verebilsek...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzelmiş cihaz 128 mgb esti rem olsaydı daha seri olurdu cihaz
    yada didiar 256 mgb kingston

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kusura bakmayın ama ben gm kullanıcısı olarak 20400cım var bende inanın golmaster virgül kadar itimadım saygım falan kalmadı arkadaşlar tabi bu benim düşüncem degil 1000 makine degil uzadan gelsin yine almam yine almam arkadaşlar .... yani gm sadece cihaz çıkarıyo destek yazılıma gelince fooost evet arkadaşlar ben 2 yıl önce bu gm kazıgı yemiş olan belki 1000 bekki 500 gm kullanıcısından sadece biriyim ben hala burdaki arkdaşların emekleriyle altınterleriyle ve hiç bir menfat veya bir madi bir şey beklemeden yardımlarıyla cihazı yazılım emu olsun atabiliyorum burada tekrar tekrar söylemekten hiç usuanmadım bıkmadım bıkmamda bruadki tüm emegi geçen yazılımda ve bilgileriyle olsun bize yardım eden tüm dostlara tşk kendi adıma söylüyorum..
    gm cihazım var ama aciko yazlılımı kullanıyorum buda gm şirketine kapak olsun ve aldıkları paranın hayrını görmesinler
    arkadaşlar kusura bakmayın bu benim kendi görüşümdür bunu söylemek isitedim
    tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zeuxx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar kusura bakmayın ama ben gm kullanıcısı olarak 20400cım var bende inanın golmaster virgül kadar itimadım saygım falan kalmadı arkadaşlar tabi bu benim düşüncem degil 1000 makine degil uzadan gelsin yine almam yine almam arkadaşlar .... yani gm sadece cihaz çıkarıyo destek yazılıma gelince fooost evet arkadaşlar ben 2 yıl önce bu gm kazıgı yemiş olan belki 1000 bekki 500 gm kullanıcısından sadece biriyim ben hala burdaki arkdaşların emekleriyle altınterleriyle ve hiç bir menfat veya bir madi bir şey beklemeden yardımlarıyla cihazı yazılım emu olsun atabiliyorum burada tekrar tekrar söylemekten hiç usuanmadım bıkmadım bıkmamda bruadki tüm emegi geçen yazılımda ve bilgileriyle olsun bize yardım eden tüm dostlara tşk kendi adıma söylüyorum..
    gm cihazım var ama aciko yazlılımı kullanıyorum buda gm şirketine kapak olsun ve aldıkları paranın hayrını görmesinler
    arkadaşlar kusura bakmayın bu benim kendi görüşümdür bunu söylemek isitedim
    tşk
    haklı bir yazı tamamen katılıyorumn

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri