REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Turksatta Yeni Gürcistan Kanalları ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 Turksatta Yeni Gürcistan Kanalları ..

Black Sea Sat ile Türksat arasında yapılan anlaşma ile Gürcistan'dan yayın yapan şifresiz kanallar paket ile iletilmeye başlandı.
    1 TV, Ajara TV , Maestro TV, Rustavi 2, Imedi TV, TV 3, Kartulli TV, TV 25 Batum kanalları Türksat 3A 42 E 11472 H SR 23450 FEC 5/6 parametreleri ile izlenebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın hergele yeni derken galiba eski kanalları boyayıp bize yeni diye mi satıyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın hergele yeni derken galiba eski kanalları boyayıp bize yeni diye mi satıyorsun
    Kardeş 4 tane Yeni kanal var Daha ne oLsun ? Dikkatini Cekerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş bunlar zaten vardı farklı frekanslarda sadece bu frekansada geçmiş olabilirler neresi yeni 10 gündür zaten bu frekans test yayını yapıyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş bunlar zaten vardı farklı frekanslarda sadece bu frekansada geçmiş olabilirler neresi yeni 10 gündür zaten bu frekans test yayını yapıyordu
    Ajara TV , TV 3, Kartulli TV, TV 25 Batum bUNLAR haricinde Digerleri Turksatta Yayın Yapıyordu Haklısın Ama 4 kanal yeni eklenmiştir Ve Sanırım Gürcistan Kanallarını Tek frekansda Topladılar Bunun Neresi Eski anlamadım ? Amac kanalları Tek frekansda Toplamak Ve yeni Frekans Boşlugu Yaratmak Belliki Diger Frekanslardaki Yayınları Sona Erecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi yanlışını düzelteyim ajara tv şu anda hala eski frekansından yayın yapıyıor vereyim bir bak 12.629 vertical 3740
    tv25 de yayın yapıyordu yeni olarak sadece tv 3 ve kartulli tv lerini sayabiliriz ama bu konu işleneni 10 yada 15 gün olduğu için eskidi yani bunu anlatmaya çalışıyorum sen bugün duyduysan sana yeni gibi gelebilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi yanlışını düzelteyim ajara tv şu anda hala eski frekansından yayın yapıyıor vereyim bir bak 12.629 vertical 3740
    tv25 de yayın yapıyordu yeni olarak sadece tv 3 ve kartulli tv lerini sayabiliriz ama bu konu işleneni 10 yada 15 gün olduğu için eskidi yani bunu anlatmaya çalışıyorum sen bugün duyduysan sana yeni gibi gelebilir
    Paylaşım yapmadan Konuların Paylaşımına Bakıyorum Forumda Göremediğim için paylaştım Dikkatini Cekerim Ben Göremedim Paylaşımını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ve ayın 11 inde Gecti Bu kanallar Yani Abartıgın Gibi 10 15 gün oLmadı bilader ...
    Konu heRqeLe tarafından (14-07-2013 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kanallar test yayınına 27.06.2013 tarihinde başlamıştır.git tur*** .... türksat kanallar bölümüne yasamx konuyu ne zaman açmış oku ben size konuların eskimiş olduğunu ispat etmek zorunda değilim herkes görüyor siz komik duruma düşüyorsunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan bakarsan bu paket hangi tarihte açılmış bizim forumda ben baktım aaaa oda 28.06.2013 çok ilginç sen 11.07 mi demiştin uyan uyan

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri