Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon
172 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: GM 11000-20000-30000 Softcam Ve Kanal Listesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

f47xfenerli kardeş sende yükleme roderi varmı verebilirmisin lütfen yardım için teşekür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kurt33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    f47xfenerli kardeş sende yükleme roderi varmı verebilirmisin lütfen yardım için teşekür
    arkadaşım birinci mesajdaki softcamın içine *** editör programını ekledim tekrardan indirip bakabilirsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım birinci mesajdaki softcamın içine *** editör programını ekledim tekrardan indirip bakabilirsin.
    ya dostum taratım komple öyle bı kanal yok kimse cevap ta vermedi Lyngsat bi bakıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kurt33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel kardeşim yükleme loduru softcamın içinde var zaten dosyayı indir zipten çikar ve serkan hocanın yukarda yazdığı gibi uygula ok dır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senden önce yazmaya başlamıştım volkan ama seninde bildiğin gibi ağır yazıyom o bakımdan ikimizde aynı şeyi söylemiş olduk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık paylaşım güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki
    kanal listesini nasıl yüklüyecez lütfen yardım ilk defa yapıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan kardeşim sofcamı yükledim ama kanal listesini nasıl yükleyecem bi arkadaş onu başka bir roderle yüklüyeceksin dedi doğrumu lütfen yardım edermisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan kardeşim sofcamı yükledim ama kanal listesini nasıl yükleyecem bi arkadaş onu başka bir roderle yüklüyeceksin dedi doğrumu lütfen yardım edermisin
    arkadaşım aşağıdaki linkte 2 nci mesajda emmi arkadaşımız açıklamış. kanal listesini yazılım yükleme programı ile kanal listesi bölümünden yüklüyorsun.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardımmmmmmmmm

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri