REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sunny 7010 DCI Yazılım Lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sunny 7010 DCI Yazılım Lazım

Arkadaşlar benim yaklaşık 2 yıl kadar önce aldığım bir sunny 7010 DCI marka makinam var fakat buna hangi yazılımı nasıl yükleyebilirim. Daha önce arkadaşımın vasıtası ile bir veya iki defa yazılım atmıştım ama şimdi yeni yazılımların olduğunu duydum.Örneğin birde bu makinada kanalları tektek sıralamaktansa kendi yazılımı sayesinde otomatik sıralayabiliyormuş bu ve bunun gibi yazılımları yüklememe yardımcı olabilirmisiniz. Vede nasıl yükleneceği konusunda hepinize teşekkürler iyi geceler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada cıkmış guncel yazılımlar var.Nsıl yuklenecegi hakkında resimli anlatımlar forumda sunny bölümünde mevcut Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wonderboy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar benim yaklaşık 2 yıl kadar önce aldığım bir sunny 7010 DCI marka makinam var fakat buna hangi yazılımı nasıl yükleyebilirim. Daha önce arkadaşımın vasıtası ile bir veya iki defa yazılım atmıştım ama şimdi yeni yazılımların olduğunu duydum.Örneğin birde bu makinada kanalları tektek sıralamaktansa kendi yazılımı sayesinde otomatik sıralayabiliyormuş bu ve bunun gibi yazılımları yüklememe yardımcı olabilirmisiniz. Vede nasıl yükleneceği konusunda hepinize teşekkürler iyi geceler.
    Yukarıda önemli başlıklarını inceleyinizYazılımlar btm ve bin uzantılı olarak verilir
    btm orjinal yada fabrika yazılımı olarak adlandırılır.
    Kanallar için Hazır Kanal editörleri ve Listeleri vardır.
    Tek tek inceleyin soru ve sorunlarınızı ilgili bölümlere yazın yardımcı olunur. Bu sorunuzu cevaplamak için çok uzun ve ayrıntılı mesaj yazmak zorundayız.
    O yüzden önce önemli başlıklarını inceleyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim istediğim şu yazılımı şu programlar ile birlikte atabilirsiniz diye yoksa başka bir bu işi yapan birine bir meblağ ödemeden kendim yapabileceğim konusunda idi internete öyle çok fazlada giremiyorum yoksa araştırabilirim ama malesef öylede olmuyo yardım ederseniz sevinirim.
    İsa bey size özelden yazayım dedim ama mesaj sayısı yetersiz olduğu için yazamadım yoksa forum kirliliği olmasını istememiştim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wonderboy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim istediğim şu yazılımı şu programlar ile birlikte atabilirsiniz diye yoksa başka bir bu işi yapan birine bir meblağ ödemeden kendim yapabileceğim konusunda idi internete öyle çok fazlada giremiyorum yoksa araştırabilirim ama malesef öylede olmuyo yardım ederseniz sevinirim.
    İsa bey size özelden yazayım dedim ama mesaj sayısı yetersiz olduğu için yazamadım yoksa forum kirliliği olmasını istememiştim.
    Elbette arkadaşım tamam adım adım yardımcı olacağım bana sistem bilgilerinizi yazarmısınız

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sistem bilgilerinizi öğrenme ve diğer konulardaki bilgiler için aşağıdaki linke bakabilirsiniz:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 7010 Dci

Alıntı isayuksel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Elbette arkadaşım tamam adım adım yardımcı olacağım bana sistem bilgilerinizi yazarmısınız
    İsa bey Rahatsızlık verdiğimden dolayı şimdiden özür dilerim

Model ; AT-7011DCIZ
    İNFO; 10.05.21 D280
    S/W ; w02.00.07
    H/W ; V12.01.A5
    Loader ; V2.1.9 v3
    C.A ; 2,2,4

yardımlarınızı bekliyorum üstad şimdiden teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsa bey Rahatsızlık verdiğimden dolayı şimdiden özür dilerim

Model ; AT-7011DCIZ
    İNFO; 10.05.21 D280
    S/W ; w02.00.07
    H/W ; V12.01.A5
    Loader ; V2.1.9 v3
    C.A ; 2,2,4

yardımlarınızı bekliyorum üstad şimdiden teşekkürler
    Rica ederim arkadaşım.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yazılımını

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. göre yükleyebilirsiniz. Kolay gelsin...

Soru ve sorunlarınızı rahatlıkla yazabilirsiniz, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Kolay gelsin..
    Konu isayuksel tarafından (06-11-2006 Saat 03:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7010 dcı

Alıntı isayuksel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rica ederim arkadaşım.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yazılımını

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. göre yükleyebilirsiniz. Kolay gelsin...

Soru ve sorunlarınızı rahatlıkla yazabilirsiniz, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Kolay gelsin..

İsa bey yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim ilk sorumda sorduğum gibi hazır kanal listesi diye arattırdam ama bulamadım onun içinde yardım edebilirmisiniz teşekkürler üstad...:45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsa bey yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim ilk sorumda sorduğum gibi hazır kanal listesi diye arattırdam ama bulamadım onun içinde yardım edebilirmisiniz teşekkürler üstad...:45:
    Hazır kanal editörü ve kullanımı için aşağıdaki linke:

Hazır kanal listeleri için de aşağıdaki linke bakınız:

Sorularınız olursa tekrar yazın bakarız..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri