REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: BEKO bs-500d cı yazılım atamıyorum yardım helpp AMA GM 9400 vcı MENÜ bu cihaZ

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BEKO bs-500d cı yazılım atamıyorum yardım helpp AMA GM 9400 vcı MENÜ bu cihaZ

:00000003: syn. HOACA,LARIM ve ArkadaşlaR bendeki cihaz gm menülü oldugu icin ben tf loader le deniyorum e-6 hatası veriyor bu 500 serilerinin *** veya yazılımlarıı nerde birde gm dönmüyor
    bu cihaz
    yardım
    saygılaR
    cihazı yarın verecem

yükleyicinin UYUMLULUK ayarlarıda dogru

ama sitem bilgisi bu
    S Video cıkışıda var arkada yuvarlak siyah

sitem bilgisi = 501
    yükleyici versiyonu _ L1.12
    cihaz versiyonu = v5.0.60
    uygulama versiyonu = s- mscı 5.05.28
    son güncelleme tarihi = jan 03 2005
    yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aşağıda vemiş olduğum dosyayı topfield loader yükle pndan sonra güncel 9400 VCI yazılımını yükleyebilirsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagol hocam deniyorum şimdi saygılaR

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SAGOL HOCAM ELLERİNE saglık dna 03 le başladı ve end yazdı bitiminde saygılar calışmalarında başarılar
    thanks
    artık cihaz sistem bilgisi = l.581 oldu bravoo elllerine emegine saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 9400 Vci

kardeşim kusura bakma gm bölümünde bazı talimatları düzenliyordum onun için geç oldu ama sorun geçte olsa çözümlendi senin için sevindim. bende teşekkür ederim. kolay gelsin.
    Konu Volkan tarafından (06-11-2006 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: test

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri