REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: DSMART modül kampanyası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart DSMART modül kampanyası

(SİNEDİZİ+HD) + ( MAXİ+HD ) PAKET 1 YIL = 140 TL

(SİNEDİZİ+HD) + ( FULL+HD ) PAKET 1 YIL = 234 TL

bu pakete NTVSPOR SMART HD kanalı bu pakete dahilmi ds. mh. sorunuz.

Yani sinedizi 199 +234 toplam 433 tl full paket.
    Daha önce ben bu firmayı aradım aynen yukardaki gibi hesaplayacaksınız dediler.

Extra paket talebinizi siparişinizi verirken Mesaj Not bölümüne yazabilirsiniz. Aktivasyon işleminden sonra tarafımızdan geri dönüş yapılcaktır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu bayram tv tarafından (21-07-2013 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Full HD Paket 234 Tl..çok iyi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda ki biraz pahalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Full HD Paket 234 Tl..çok iyi..
    ben o pakete aylık 29.90 ödüyorum. gayet uygun fiyatla satışa sunmuşlar yalnız NTVSPOR SMART kanalı bu pakete dahil olmayabilir ds mh sormalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben o pakete aylık 29.90 ödüyorum. gayet uygun fiyatla satışa sunmuşlar yalnız NTVSPOR SMART kanalı bu pakete dahil olmayabilir ds mh sormalı.
    Daha önce hiç D-Smart aboneliğim olmadı..Modül de kullanmadım..234 TL Full Paket Modül alabilirmiyim??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha önce hiç D-Smart aboneliğim olmadı..Modül de kullanmadım..234 TL Full Paket Modül alabilirmiyim??
    alırsan nextburada com satıyor şuan ama sürekli bu fiyata satmıyor bir kaçgün sonra bu satış fiyatını degiştirirler ve bu pakete NTVSPOR SMART HD kanalı olacagını zannetmiyorum o kanal extra olarak satılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir yanlışınız var. Sinedizi paketi alacaksınız sonra üstüne ekledirseniz 234 tl

Yani sinedizi 199 +234 toplam 433 tl full paket.
    Daha önce ben bu firmayı aradım aynen yukardaki gibi hesaplayacaksınız dediler.

Extra paket talebinizi siparişinizi verirken Mesaj Not bölümüne yazabilirsiniz. Aktivasyon işleminden sonra tarafımızdan geri dönüş yapılcaktır.
    Konu mert383 tarafından (21-07-2013 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burda ki biraz pahalı

Tam tersi bence hesaplı bende bimeksten aldım.
    Hatta full paket 1ay hediye +ntvspor smart hd kanalı yıl sonuna kadar açık.
    Yalnız ilk etapta bu hediyeleri vermiyorlar ama ağzınız iyi iş yaparsa bu hediyeleri alabilirsiniz.

Aynı maxi modül nextburadada 339tl oluyor. Yani anlayacağınız bimeks hesaplı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri