Trabzonspor, böylece Batuhan Karadeniz ve Aykut Demir’den sonra üçüncü transferini Florent Malouda ile gerçekleþtirecek.
![]()
Trabzonspor, Chelsea'yle sözleþmesi sona eren 33 yaþýndaki yýldýz futbolcu Florent Malouda transferinde sona geldi.
Trabzonspor, Florent Malouda’nýn transferi için oyuncu ile görüþmelere baþlandýðýný açýkladý. Trabzonspor resmi internet sitesinde yapýlan açýklamada þu ifadelere yer verildi: "Profesyonel futbolcu Florent Malouda’nýn kulübümüze transferi konusunda görüþmelere baþlanmýþtýr. "
Öte yandan AMK'nýn haberine göre yabancý transferin suskun takýmý Trabzonspor, bir süredir temasta olduklarý Florent Malouda ile her konuda anlaþtý.
RESMÝ ÝMZA TRABZON'DA ATILACAK
Son olarak formasýný giydiði Chelsea ile yollarýný ayýran Fransýz yýldýz ile el sýkýþan Fýrtýna transfere resmen nokta koymak için geri sayýma geçti. 32 yaþýndaki futbolcuyu akþam saatlerinde Trabzon’a getirmesi beklenen bordo-mavililer kadroda bulunan 11 yabancýdan en az 2 tanesinin sözleþmesini feshettikten sonra Malouda’ya resmi imzayý attýrmayý planlýyor. Trabzon Yönetimi’nin ilk planda Bamba, Cech ve Emerson gönderilmesi düþünülen yabancýlar arasýnda baþý çekiyor.
Böylece Trabzonspor; Batuhan Karadeniz ve Aykut Demir’den sonra üçüncü transferini Florent Malouda ile gerçekleþtirecek. Maoluda sözleþmesindeki problemler nedeniyle Chelsea’de geçtiðimiz sezon hiçbir maça çýkmadý.
TRANZON'U CANLI SEYRETMÝÞTÝ
Profesyonel kariyerine Chateauroux’da baþlayan Malouda sýrasýyla Guingamp, Lyon ve Chelsea kulüplerinde top koþturdu. Galatasaraylý Didier Drogba’nýn çok yakýn arkadaþý olan 32 yaþýndaki yýldýz, sarý-kýrmýzýlýlarýn TT Arena’da þampiyonluk kupasýný kaldýrdýðý Trabzonspor maçýný seyretmiþti. Drogba ile kariyerinde yolu iki kez kesiþen Malouda, Fildiþili yýldýz ile birlikte Guingamp ve Chelsea’de top koþturdu.


Teþekkur:
Beðeni:


Alýntý



Yer imleri