bide sizin övmekle bitirmediğiniz hizmetler medeni insanlara uygulanması gereken prosodürdür
bide sizin övmekle bitirmediğiniz hizmetler medeni insanlara uygulanması gereken prosodürdür
ne bileyim öyle diyolar avrupayla kıyas yaptıklarına göre medeniymişiz
S.A.Rahmetli anamın ayağı kalçadan kırılmıştı,doktora götürdüm,hastahanede imiş orada muayene etmek istemedi bende muayenehanenizde olmadığınız için buraya getirdim dedim,neyse muayene etti rontgene bakarak kalçadan kırılmış tedavisi burada olmaz Ankaraya götürmen lazım dedi.bende muayene parasını (bugüne göre 250 tl)masasına koyarak doktor bey rontgene tekrar bakarak birşeyler yapabilirmisiniz deyince tekrar bakarak muayene parasını cebine koyarken ama dedi buradada tedavi etmeye çalışırız dedi ve annemi hasteneye yatırdı.İlgililere duyurulur.geçmişde yapılanları unutmadık.unutmayacağız çok şükür bu günleride gördük demek lazım.inşaALLAH daha iyiside olur.AEO.:49::45:
![]()
aklıma gelmişken cevaplayım.
benim bakmakla sorumlu oldugum 75 yasında dedem var.
gecen sene benden habersiz haseki hastanesine gidip kalçasından ağrı kesici iğne yaptırmış ve cıkmış hastaneden.Tramwayın haseki duragına girmeden düşüm kalçasını kırmış ve birilerinin yardımı ile bizim evimizin tramway duragına kadar getirmişler. oradanda yabancı biri telefonla aradı ve dedeniz yürüyemiyor gelip duraktan alın dedi. gittik aldık ama kırık oldugunu bilemedik. sanıyoruzki vurdurdugu iğneden diye. neyseki bir sonraki sabah bir arkadaşım yardımı ile, yürüyemeyen dedemi hasekiye götürdük. muayenede kalça kemiğinin kırık oldugu çıktı. tamam hemen ameliyat vs yaptıralım dedik, yatış işlemleri yapılırken o bölümün sorumlusu bana 26 gun sonra ameliyat olur dediadama dedim 26 gunde bu adam ölür, daha cabuk olmazmı. Bana liste gösterdi. bak sen gibi kaç kişi var dedi. ama yatış yaparız dedi 12şer kişilik odada sırasını bekler dedi. değil 26, 6 gun bile olsa kalça kırıgı olan bir yaşlının okadar beklemesi uygun olmazdı. aldım eve getirdim dedemi. (Bu günlerdede altının temizliğine kadarda ben yapıyorum)
bir sonraki gun randevu almadan vakıf gureba ve çapaya gittim. ikiside bana 2 hafta yatması gerekir dediler. yahu bu kırık ameliyatı nasıl bu kadar bekleyebilirki? cevap aynı, ben gibi bekleyen bir sürü insan var.
Artık inat ettim bu işi bir kaç gunde halletmem lazım. Balta limanı hastanesini aradım izah ettim. 1 hafta dediinan buna sevindim. 26 gun nerde 2 hafta nerde 6 gun nerde. ama aklıma geldi, balta limanında daha önce rahmetli ananemide ameliyat ettidim. 30 kişilik asker koğuşu gibi odalar, afedersin yanında osuran sıçan insanlar. eee artık bu iş sağlık işi. gittim özel bahat hastanesine, direk doktora göturdum evrakları. ssk anlaşmalı oldugunu belirttim. 2000 liradam 1500 liraya indirdi, sonrada bir kaç tanıdık vasıtası ile 1000 tlye ameliyatı yaptırdım. yatış gununden 2 gun sonra yapıldı ameliyat.
Bu bahsettiğim olay milattan önce olmadı.
2011 şubat ayında oldu.
16 senedirde dede anannne anne hepsine ben bakıyorum.
Çoğunuzdan iyi bilirim hastane işlerinide hasta bakmayıda.
Şimdi bir kişi çıkıpta bana desinki, kırık kalçayla 26 gun idare ederim, dediklerimin hepsini geri alıcam. özür dilicem herkesten.
Şimdi biz savunuyoruz ama bu durum iyimi asla iyi değil dahada iyi olucak ama böyle ufak tefek şeylerden ver yansın yaparak ortalığı bulandırmak niye şimdiki durum eskisinden iyimi elbette iyi o zaman ortalığı bulandırmaya kimsenin hakkı yok
sesimiz çıkmasın ozaman hiç bir şeye.. hep susalım.
Kimsenin elinde sihirli değnek yok o zamandan bu zamana belli bir adım atılmış ve iyi yönde yol alınmış mı alınmış bundan sonrasıda elbet daha iyi olucaktır ben onu anlatmaya çalışıyorum.
Siz ise hemen olsun her şey düzgün olsun 4+4 lük olsun buna insafsızlık denir sadece
neyse, sen laftan anlamayan inat bir karakterdesin anlaşıldı.
Takım tutar gibi parti tutan tiplerden birisin, çünkü anlamamakta ısrar ediyorsun.
sen bu ülkede hiç yapılan bir zammın geri alındıgını duydunmu?
sen her sene yaz başında ''doğalgaza ve elektriğe zam yok'' diyerek vatandaşı saf yerine konulduğunu, eylul aylarındada elektriğede doğalgazada kat kat zam yapıldığını görmedinmi?
sen bu milletinde, doğalgaza zam gelecek şu tarihten önce ön ödeme yapanlar indirimli tarifeden yararlanacak deyip, milletin protesto edeceği yerde, koyun gibi doğalgaz veznelerinde sırıtarak sıraya girip ön ödeme yaparak sözde kurnazlık yaptığını görmedinmi?
sindirilmiş bir millet olma yolunda ilerliyoruz. sende bunlardan birisin, ne dersen ne yazarsan yaz bunu üstünden atamayacaksın. çünkü çok basit bir şekilde sana ifade ettiğim şeyi cumhuriyet tarihi diyerek alakasız yerlere bağladın.
sen ve senin gibiler cumhuriyet ülkesinde oldugunuzu unutup sözde demokrasi ikayeleri ile kolay kandırılan tiplersiniz. bunu akpye oy veren lere demiyorum, çunku her kısımdan var sen gibiler.
bir kaç mesaj ustte yazdım TC VATANDAŞIYIM. akp chp mhp felan yandaşı değilim.
zaten Takım tutar gibi parti tutanlar yuzunden iktidarda padişah kıvamında devam ediyor. bunu ben değil başbakan kendi ağzıyla söyluyor. ..
sen böyle devam et, senide rahatsız etmeyelim @uydu3405
[QUOTE=MUTAF;693166]neyse, sen laftan anlamayan inat bir karakterdesin anlaşıldı.
konuyu baştan sona okudum sana gayet güzel izah etmiş ama halen sen inat edip gerçekleri kabul etmiyorsun yazık sizin gibilere
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri