REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
67 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sağlık Reformu Bu Ülkede YALAN, Uyan Türkiye UyaNNN !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalan dolan üçkağıt, nereye girersek nereye gitsek hep para hep para o kadar zoruma gidiyorki, resmen soyma işi başka bir şey değil, ya çocuk reçetelerine ne demeli, sağlık ocağına gidiyorsun, 3 lira muayene parası + ilaç parasıda alıyorlar, kaldıki bununla yetmiyor devlet hastahanesine gitsen bile ordada sana fatura çıkıyor, ben diyorumki bir TÜRK vatandaşı olarak neyle baş etmiyecez, baş etmediğimiz hiç bir şey kalmadıki, ama işin ucunda suriyeli olsaydık bu faturaların hiçbirine sahip olmıyacaktık. TÜRK vatandaşına allah sabırlar versin.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yatırılan sigortanın hiçbir anlamı yok.hem yatırdığımız paraları yıllarca kullanıyorlar.hemde ilaç, muayene, amaliyat parası kesiliyor.saçmalardan seçmeler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha bu neki yolda yürümek için para alacaklar biz bunları hak ettik elimizle verdik boynumuzla çekecegiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şöyle bir 90 lı yılları hatırlıyorum da... hastalandığımızda ön sıralardan sıra alabilmek için sabah ezanında hastanelerde kuyruğa giriyorduk. hasta hasta saatlerce koridorlarda sıra bekledikten sonra muayene sırası bize geldiğinde doktor doğru dürüst ilgilenmezdi bile... göstermelik bir ilgiden sonra öğleden sonra yazzaneme gel derdi. tabi yazzanede muayene ücretleri fahiş fiyatlarda. Doktorlar hastane de hizmet vermez. Yazzanelerine müşteri toplardı. hastahane muayeneden sonra bir de ilaç kuyruğu çilesi başlardı. saatlerce hastahanenin eczanesinde sıra bekledikten sonra, her ilaç bulunmazdı. sana muadil (bir benzeri) ilaç verilirdi. doktorun yazdığı ilacı istiyorum dediğinde, o zaman git eczaneden paranla al derlerdi. özel hastahanelerde muayene mi olmak... önünden bile geçemezdik.
    Muayenehaneler kapandı. Doktorlar artık muayenehaneme gel diyemiyorlar.
    Özel hastahaneler halka açıldı. İsteyen istediği hastahaneye gidiyor.
    Aile hekimliği başladı. Aile hekimi senin rahatsızlığını takip edebiliyor.
    İlacını istediğin eczaneden sıra beklemeden alıyorsun. Muadil ilaca razı olmadan.

Galiba yaşın gereği sen bu zorlukları hiç yaşamamışsın anlaşılan.
    3 lira verirdim, şimdi neden 5 lira veriyorum diye konu açıyorsun...
    İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
    K. ATATÜRK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz seni hiç rahatsız etmeyelim,
    çünkü at gözlükleri çok yakışmış sana bu yaşında..

Alıntı COOSKUN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milleti Doktorların yazıhanelerinden kurtarıp rahatlattın, Alo dediğinde 3 dakikada Ambulansları vızır vızır Halk hizmetine soktun, Helikopterle sağlık sistemini bizlere kazandırdın, 5 yıldızlı Otel hüviyetinde hastaneler yaptın, Koğuş sisteminde 10 kişinin bir odada tedavi(!) olduğu sistemi bozuğun için Suçlusun ey İktidar!
    Adam 5 lira vermiş!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Belge koydum oraya, gelmiş 3 tl değilde 5tl vermiş diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyhuni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Milleti Doktorların yazıhanelerinden kurtarıp rahatlattın, Alo dediğinde 3 dakikada Ambulansları vızır vızır Halk hizmetine soktun, Helikopterle sağlık sistemini bizlere kazandırdın, 5 yıldızlı Otel hüviyetinde hastaneler yaptın, Koğuş sisteminde 10 kişinin bir odada tedavi(!) olduğu sistemi bozuğun için Suçlusun ey İktidar!
    Adam 5 lira vermiş!!!
    bazı insanların gözü vardır, görmez.
    kulağı vardır, duymaz. o yüzden ne yazsan boş be arkadaş...
    İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
    K. ATATÜRK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kendi yazdıkların aynen sana uydu şimdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COOSKUN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şöyle bir 90 lı yılları hatırlıyorum da... hastalandığımızda ön sıralardan sıra alabilmek için sabah ezanında hastanelerde kuyruğa giriyorduk. hasta hasta saatlerce koridorlarda sıra bekledikten sonra muayene sırası bize geldiğinde doktor doğru dürüst ilgilenmezdi bile... göstermelik bir ilgiden sonra öğleden sonra yazzaneme gel derdi. tabi yazzanede muayene ücretleri fahiş fiyatlarda. Doktorlar hastane de hizmet vermez. Yazzanelerine müşteri toplardı. hastahane muayeneden sonra bir de ilaç kuyruğu çilesi başlardı. saatlerce hastahanenin eczanesinde sıra bekledikten sonra, her ilaç bulunmazdı. sana muadil (bir benzeri) ilaç verilirdi. doktorun yazdığı ilacı istiyorum dediğinde, o zaman git eczaneden paranla al derlerdi. özel hastahanelerde muayene mi olmak... önünden bile geçemezdik.
    Muayenehaneler kapandı. Doktorlar artık muayenehaneme gel diyemiyorlar.
    Özel hastahaneler halka açıldı. İsteyen istediği hastahaneye gidiyor.
    Aile hekimliği başladı. Aile hekimi senin rahatsızlığını takip edebiliyor.
    İlacını istediğin eczaneden sıra beklemeden alıyorsun. Muadil ilaca razı olmadan.
    Sayın mutaf burada arkadaşın yazdığı yanlış mı?
    Bunu eğer at gözlüğü ile bakmak diyorsan çok ayıp
    Bunlar daha 10 yıl öncesine kadar yaşanan durumlardı
    Hee nedir siz tabiki dahada iyiye gitsin durum diye konu açmış olsaydınız ne ala
    Ama halkımız geçmişi unutmadı ilaç hastanelerde olmuyorduda çıkıp mecbur dışardan parayla alıyorduk
    Sizin yaptığınız insafsızca olmuş tek kelime ile bu

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri