neyse, sen laftan anlamayan inat bir karakterdesin anlaşıldı.
Takım tutar gibi parti tutan tiplerden birisin, çünkü anlamamakta ısrar ediyorsun.
sen bu ülkede hiç yapılan bir zammın geri alındıgını duydunmu?
sen her sene yaz başında ''doğalgaza ve elektriğe zam yok'' diyerek vatandaşı saf yerine konulduğunu, eylul aylarındada elektriğede doğalgazada kat kat zam yapıldığını görmedinmi?
sen bu milletinde, doğalgaza zam gelecek şu tarihten önce ön ödeme yapanlar indirimli tarifeden yararlanacak deyip, milletin protesto edeceği yerde, koyun gibi doğalgaz veznelerinde sırıtarak sıraya girip ön ödeme yaparak sözde kurnazlık yaptığını görmedinmi?
sindirilmiş bir millet olma yolunda ilerliyoruz. sende bunlardan birisin, ne dersen ne yazarsan yaz bunu üstünden atamayacaksın. çünkü çok basit bir şekilde sana ifade ettiğim şeyi cumhuriyet tarihi diyerek alakasız yerlere bağladın.
sen ve senin gibiler cumhuriyet ülkesinde oldugunuzu unutup sözde demokrasi ikayeleri ile kolay kandırılan tiplersiniz. bunu akpye oy veren lere demiyorum, çunku her kısımdan var sen gibiler.
bir kaç mesaj ustte yazdım TC VATANDAŞIYIM. akp chp mhp felan yandaşı değilim.
zaten Takım tutar gibi parti tutanlar yuzunden iktidarda padişah kıvamında devam ediyor. bunu ben değil başbakan kendi ağzıyla söyluyor. ..
sen böyle devam et, senide rahatsız etmeyelim @uydu3405

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri