REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
67 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sağlık Reformu Bu Ülkede YALAN, Uyan Türkiye UyaNNN !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

S.A.Rahmetli anamın ayağı kalçadan kırılmıştı,doktora götürdüm,hastahanede imiş orada muayene etmek istemedi bende muayenehanenizde olmadığınız için buraya getirdim dedim,neyse muayene etti rontgene bakarak kalçadan kırılmış tedavisi burada olmaz Ankaraya götürmen lazım dedi.bende muayene parasını (bugüne göre 250 tl)masasına koyarak doktor bey rontgene tekrar bakarak birşeyler yapabilirmisiniz deyince tekrar bakarak muayene parasını cebine koyarken ama dedi buradada tedavi etmeye çalışırız dedi ve annemi hasteneye yatırdı.İlgililere duyurulur.geçmişde yapılanları unutmadık.unutmayacağız çok şükür bu günleride gördük demek lazım.inşaALLAH daha iyiside olur.AEO.:49::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi biz savunuyoruz ama bu durum iyimi asla iyi değil dahada iyi olucak ama böyle ufak tefek şeylerden ver yansın yaparak ortalığı bulandırmak niye şimdiki durum eskisinden iyimi elbette iyi o zaman ortalığı bulandırmaya kimsenin hakkı yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sesimiz çıkmasın ozaman hiç bir şeye.. hep susalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimsenin elinde sihirli değnek yok o zamandan bu zamana belli bir adım atılmış ve iyi yönde yol alınmış mı alınmış bundan sonrasıda elbet daha iyi olucaktır ben onu anlatmaya çalışıyorum.
    Siz ise hemen olsun her şey düzgün olsun 4+4 lük olsun buna insafsızlık denir sadece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse, sen laftan anlamayan inat bir karakterdesin anlaşıldı.

Takım tutar gibi parti tutan tiplerden birisin, çünkü anlamamakta ısrar ediyorsun.

sen bu ülkede hiç yapılan bir zammın geri alındıgını duydunmu?
    sen her sene yaz başında ''doğalgaza ve elektriğe zam yok'' diyerek vatandaşı saf yerine konulduğunu, eylul aylarındada elektriğede doğalgazada kat kat zam yapıldığını görmedinmi?
    sen bu milletinde, doğalgaza zam gelecek şu tarihten önce ön ödeme yapanlar indirimli tarifeden yararlanacak deyip, milletin protesto edeceği yerde, koyun gibi doğalgaz veznelerinde sırıtarak sıraya girip ön ödeme yaparak sözde kurnazlık yaptığını görmedinmi?
    sindirilmiş bir millet olma yolunda ilerliyoruz. sende bunlardan birisin, ne dersen ne yazarsan yaz bunu üstünden atamayacaksın. çünkü çok basit bir şekilde sana ifade ettiğim şeyi cumhuriyet tarihi diyerek alakasız yerlere bağladın.
    sen ve senin gibiler cumhuriyet ülkesinde oldugunuzu unutup sözde demokrasi ikayeleri ile kolay kandırılan tiplersiniz. bunu akpye oy veren lere demiyorum, çunku her kısımdan var sen gibiler.

bir kaç mesaj ustte yazdım TC VATANDAŞIYIM. akp chp mhp felan yandaşı değilim.
    zaten Takım tutar gibi parti tutanlar yuzunden iktidarda padişah kıvamında devam ediyor. bunu ben değil başbakan kendi ağzıyla söyluyor. ..

sen böyle devam et, senide rahatsız etmeyelim @uydu3405

Kullanıcı Bilgi Menüsü

günlük yaşayıp o günü kurtardıkın hesabını yapanlar arkadan gelen çocuklarınızın geleceğini düşünün.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=MUTAF;693166]neyse, sen laftan anlamayan inat bir karakterdesin anlaşıldı.

konuyu baştan sona okudum sana gayet güzel izah etmiş ama halen sen inat edip gerçekleri kabul etmiyorsun yazık sizin gibilere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COOSKUN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şöyle bir 90 lı yılları hatırlıyorum da... hastalandığımızda ön sıralardan sıra alabilmek için sabah ezanında hastanelerde kuyruğa giriyorduk. hasta hasta saatlerce koridorlarda sıra bekledikten sonra muayene sırası bize geldiğinde doktor doğru dürüst ilgilenmezdi bile... göstermelik bir ilgiden sonra öğleden sonra yazzaneme gel derdi. tabi yazzanede muayene ücretleri fahiş fiyatlarda. Doktorlar hastane de hizmet vermez. Yazzanelerine müşteri toplardı. hastahane muayeneden sonra bir de ilaç kuyruğu çilesi başlardı. saatlerce hastahanenin eczanesinde sıra bekledikten sonra, her ilaç bulunmazdı. sana muadil (bir benzeri) ilaç verilirdi. doktorun yazdığı ilacı istiyorum dediğinde, o zaman git eczaneden paranla al derlerdi. özel hastahanelerde muayene mi olmak... önünden bile geçemezdik.
    Muayenehaneler kapandı. Doktorlar artık muayenehaneme gel diyemiyorlar.
    Özel hastahaneler halka açıldı. İsteyen istediği hastahaneye gidiyor.
    Aile hekimliği başladı. Aile hekimi senin rahatsızlığını takip edebiliyor.
    İlacını istediğin eczaneden sıra beklemeden alıyorsun. Muadil ilaca razı olmadan.

Galiba yaşın gereği sen bu zorlukları hiç yaşamamışsın anlaşılan.
    3 lira verirdim, şimdi neden 5 lira veriyorum diye konu açıyorsun...

ben hepsini gördüm geçen hafta MAYIS 2014 TARİHİNE MR ÇEKİLMEK İÇİN GÜN VERDİLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış okumadınız mayıs 2014 saglıkta reform ıhh

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben belgeyi koydum, isteyen istediği gibi gercekleri görebilir.

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri