Alıntı COOSKUN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bazı şeyleri kaybetmeden değerini anlayamazsın diyorlar ya. ben bunu America da anladım. bu iktidarın hataları yok mu var. ne demişler; hatasız kul olmaz. ben America da anladım kaybedince ülkemin değerini. neden şu aşşağlık kompleksinden kurtulup ta ülkemizin potansiyelini görmüyorsunuz. neden bu devlete güvenmiyorsunuz. unutmayın ki. hükumetler gelip geçicidir. kalıcı olan devlet. bu hükumet gider. hiç sorun değil devlet giderse senin benim gibi America yada her hangi bir ülke vatandaşlığın var mı? bu devleti çökertmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Allah göstermesin. onlar kazanır da ülkemiz yok olursa hangi devletc sığınacaksın. tamam bu hükumeti beğenmiyor olabilirsin. sana saygı duyuyorum. fakat bu canım ülkeden ne istiyorsunuz. şu mayıs olayları America da Türkiye'nin imajı ne hale geldi. Türkiye ne fırsatlar kaçırdı bir bilsen kahır olursun. neden bu devleti bu kadar küçük görüyorsunuz. neden Pakistan yada her hangi geri kalmış bir devlet ile kıyaslıyorsunuz? bu mu Atatürk'ün güvendiği gençlik. bu mu vatan severlik... yazık. çok yazık...
ince'yi anlamamışsın. işte bu yuzden her defasında konu ile alakasız cumleler kuruyorsun.
Bi zahmet linke tıklada gercekle yüzleş.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

işin siyasi tarafına gelirsek. şuanki durum itibari ile, mevcut hukumetin yerine gelebilecek zaten 1 tane bile parti yok.
hükümeti sevmiyor olabilirim ama bu gerceğide görmuyor değilim.
(MEVZU BU DEĞİL)

halen sanıyorsunki ben akp veya RTE düşmanıyım. hiçte düşmanı değilim kimsenin. alakası yok. sen ve senin gibiler böyle aksettiriyorsunuz olayları. size kalsa hukumete de başbakanada kimse laf söyleyemez,O NE DERSE HAKLIDIR DOĞRUDUR. Bal gibide herkes söyler. en ufak bi eleştiride vatan haini ilan ediyorsunuz insanları. o koltukta olan hukumet ve başkan kim olursa olsun, İSTER CHP İSTER MHP, varsa hatası yanlışı yine diyeceklerimi esirgemem. haklı olduguma inandıgımdada herkese verilecek cevabım vardır. yine diyorum bunun akp ile alakası yok. sizin olaya tek taraflı bakıyorsunuz diye benim gibi TC VATANDAŞı olanlar sessiz kalmak zorunda değil.

son olarakda; bu forumda yıllardır yoneticiyim. konu hakaret boyutuna ulaşmadığı için ve sizin ısrarla siyasete cekmenize rağmen benim konuyu sadece sağlık mevzusunda ısrar etmmemden dolayı kapanmamıştır. aksi taktirde ben veya admin arkadaşlar kapatırlardı. ama yukarıda bir cümlenizde aşşağılık olarak belirttiğiniz kişi veya kompleks her ne ise onunda cevabını link koyarak verdim size. ısrarla siyasete bağlamayın olayı. hayatınızda bu ülkede kaç kere devlet hastanesine gittiniz?
Veya şöyle soyliyeyim, benim sizin kadar tuzum kuru değil abd felan hiç gitmedim. bu yuzden kıyaslamalarınızı abd ile yaparken, önce bu vatanın sağlık sistemini iyi bilin, sonra yorum yapın. bizleri pek ilgilendirmez abd'de olup biten.