REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
67 sonuçtan 61 ile 67 arası

Konu: Sağlık Reformu Bu Ülkede YALAN, Uyan Türkiye UyaNNN !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lakiden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

cevabın gerçekten güzel.

hadi devlet veya rte bu anayasayı uygulamıyor.veya uygulayamıyor

bana soylermisiniz bu eczacılar odasının veya eczacı kardeşlerim onlar neden boyle
    yıllardır chp yönetir bu odayı.bu yaptıkları insanlığa sıgarmı.hastaların ilacını vermeyerek siyaset olurmu.bunların yaptığının o ilaca ruhsat alıp dağıtmayan yahudiden ne farkı var

değerli hocamız haluk koç,aynı zamanda chp sözcüsüdür.ama bu konuları tv de hiç konuşmaz.çünkü siyaset yapıyor vede fikrini savunuyor

görüyorum ki bu forumda başbakanı vede hükümeti eleştirmek,dalga geçmek bir tartışma şekli olmuş.haklıyı haksızı ayıran vede hastayı düşünen yok

hatırlarım yıllar önce ssk da doktora para vermeden özel muayenesine gitmeden sevk alamazdınız.şimdi de üniversite de hocayı görmeden tedavi alamk belli branşlarda mümkün değil. buda benim devlete eleştirim.3 kişiye güçleri yetmiyor.sözde saglık devrimi

tek çare var kanımca ,yurt dışından doktor getirmek.hastayı soymayan ona bilimle hizmet eden.büyük onkoloji ve organ hastaneleri kurmak lazım.anca o zaman bizler kurtarırız düzenden
    Ben chpli mhpli akpli bdpli vs hiçbirinin yandaşı değilim. sadece TC vatandaşıyım. ben sadece anayasal hakkımı istiyorum bu devletten. bu hakkımı kullanmak için illaki bir partinin yandaşımı olmalıyım?
    Aslında herkesin hakkı bu, istemesi gerekir. Ama hiç hastaneye yolu düşmemiş adam takım tutar gibi parti yandaşı fanatik kafa yapısıyla savunmaya geçip, karşısındakini enayi yerine koyuyorlar. İşte bu yuzden bir çok konuda üçüncü dünya ülkesi olmaya devam edicez.

2 sene önce açtığım GSS konusu bile çok fazla ilgi görmedi. Acısı şimdi çıkıyor milletten.

link:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insan hastaeye düşünce parada görmez gözüde doktorların ilgisizliği sonra o hastanelerdeki kalabalık insanı delirtiyor eskiden doktorların muayahenesinde aldığı parayı şimdi özel hastaneler alıyor devlette başlıcak daha çok almaya 3,5 yılkadar 30 tl ödemeden devlet bile muayane etmiğcek olan hep biz vatandaşlara oluyor paran gidiyor gitmezide bir yana çekilen çile kar kalıyor birde. tıp hiç gelişmiyor eskiden olmayan şimdi olan bir çok ameliyat hep teknolojinin getirdiği faydalar tıp bir çok şeye çözüm bulmuyor yada buldu millet ilaç alsın diye yem olsun diye tedavi etmiyorlar..neyse allah kimseye hastanelere devletin kucağına düşürmeesin öperr...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde kanser olmak yasak bu ulkede.
    olursan ilacı temin edilmiyo. edilsede sigorta karsılamıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde kanser olmak yasak bu ulkede.
    olursan ilacı temin edilmiyo. edilsede sigorta karsılamıyor.

bir tane örnek verebilirmisiniz ilacı temin edilmeyen vede sigortanın karşılamadığı bir ilacı lütfen.
    boyle bir şey yok .size daha acıkca yazayım
    1.hükümet kanadı,yani sgk hepsini ödüyor.ama eczanede ilaç yok.eczacı depodan alamıyorum diyor.depo fabrikada yok diyor.fabrika ilaca anlaştığım ücret kurtarmıyor diyor.
    peki neden ruhsat aldın ,ben bu ilacı üretirim diye.şimdi neden kıvırıyorsun.destek aldığı kesim var.oda eczacılar odası ve burayı yöneten chp.adamlar verme diyor.sürme diyor.biz eczacılar odası olarak bu bulunamayn ilacı yurt dışından 15 günde getireceğiz ya,getirmeyeceğiz.sana istediğin parayı sgk ödeyecek diye bastırıyor.işte işin dengesi bu.
    eczacılar odası adama her 15 günde 2 kutu vermesi lazım.3 ayda 2 kutu anca getiriyor.ama ilaç almanyada depoda.yurt içi kargo haftada 5 gün seferi var almanyadan,ilaçmı sıgmıyor koca uçaga

bu düzen böyle sürüyor gidiyor.bir tarafta devler ,diğer tarafta muhalefet.

anayasayı bende biliyorum.ama bu türkiyede anayasayı takan yokki
    rahmetli özal ın yolunda bunlarda.hatırlarsınız söyle demişti

anayasa 1 kere delinmeyle bir şey olmaz.................................
    sevgili mutaf ilac karsılanmıyor vede ödenmiyor sözüne ,şu medyadaki uydurma haberleri seyredince bende olsam senin gibi derdim.şu anda ödenmeyen ilaç veya hastane yok.

bugun fransada sigara içenlere fransa devleti akciğer kanserine yakalanırsa kişi hayır ödemem diyor
    amerikada sigortanız belli kanseli ve organ nakillerini ödemez.sigorta priminiz kadar tedavi
    buda cok sürmez türkiyeye gelir.bizimkilerde sigara zam diye yükleniyor.çünnkü sgk nın aldığı para masrafını karşılamıyor.38 yaşında bu memlekette çalışanları emekli ettiler.acısını biler çekiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beni büyüten rahmetli anneannem. Vereceğim en büyük örnektir.
    En yakın iki arkadaşlarımın babaları. biri gırtlak diğeri pankreas kanserinden.
    en yakınım olan 3 kişiyi örnek verdim.

uzun uzun yazmışsınız, zahmet etmişsiniz. Fakat ben oradan buradan duyarak hiçbir zaman sağlık ile alakalı bir şey paylaşmadım.
    birebir yaşadığım olayları buraya yazıyorum.

Bir hatırlatma yapayım. Hükümeti muhalefeti beni ilgilendirmez.
    umrumda değil chp-akp. Benim anlatmak istediğim okadar zor değil.
    Tamammıdır ?
    Bu forumda Hastalık ve hastane işleri ile en çok uğraşanlar diye konu alsa emin ol ilk 3te beni görürsün.
    birde sigara içip kanser olan veya sebep olan için bile olsa, yaşam hakkını, tedavi hakkını o kişiye vermek zorundasın.
    o verdiğin örnekleri boşver. Bunu sana 33 senedir 1 kez bile sigara içmemiş biri olarak söylüyorum.

Alıntı lakiden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir tane örnek verebilirmisiniz ilacı temin edilmeyen vede sigortanın karşılamadığı bir ilacı lütfen.
    boyle bir şey yok .size daha acıkca yazayım
    1.hükümet kanadı,yani sgk hepsini ödüyor.ama eczanede ilaç yok.eczacı depodan alamıyorum diyor.depo fabrikada yok diyor.fabrika ilaca anlaştığım ücret kurtarmıyor diyor.
    peki neden ruhsat aldın ,ben bu ilacı üretirim diye.şimdi neden kıvırıyorsun.destek aldığı kesim var.oda eczacılar odası ve burayı yöneten chp.adamlar verme diyor.sürme diyor.biz eczacılar odası olarak bu bulunamayn ilacı yurt dışından 15 günde getireceğiz ya,getirmeyeceğiz.sana istediğin parayı sgk ödeyecek diye bastırıyor.işte işin dengesi bu.
    eczacılar odası adama her 15 günde 2 kutu vermesi lazım.3 ayda 2 kutu anca getiriyor.ama ilaç almanyada depoda.yurt içi kargo haftada 5 gün seferi var almanyadan,ilaçmı sıgmıyor koca uçaga

bu düzen böyle sürüyor gidiyor.bir tarafta devler ,diğer tarafta muhalefet.

anayasayı bende biliyorum.ama bu türkiyede anayasayı takan yokki
    rahmetli özal ın yolunda bunlarda.hatırlarsınız söyle demişti

anayasa 1 kere delinmeyle bir şey olmaz.................................
    sevgili mutaf ilac karsılanmıyor vede ödenmiyor sözüne ,şu medyadaki uydurma haberleri seyredince bende olsam senin gibi derdim.şu anda ödenmeyen ilaç veya hastane yok.

bugun fransada sigara içenlere fransa devleti akciğer kanserine yakalanırsa kişi hayır ödemem diyor
    amerikada sigortanız belli kanseli ve organ nakillerini ödemez.sigorta priminiz kadar tedavi
    buda cok sürmez türkiyeye gelir.bizimkilerde sigara zam diye yükleniyor.çünnkü sgk nın aldığı para masrafını karşılamıyor.38 yaşında bu memlekette çalışanları emekli ettiler.acısını biler çekiyoruz
    Konu MUTAF tarafından (21-01-2014 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok üzüldüm gerçekten.
    bu arada anlattıklarım oradan buradan değil,bizzat yaşadığımız şeyler
    aylarca ilaç bulamadık.yurt dışından kendimiz getirdik.bir çok arkadaşım var ulamayan.magdur.
    4 ana ilacımız var.bakarsanız googleye abvd diye
    2 senedir vinblastine yok
    şimdi hastalar buleomisin bulamıyor.illaki birini bulamıyorlar.

hükümet muhalefet işine gelince forumda yazılanları görüyoumda(gerçi son haftalarda yok)bu suç hepsinin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün eczaneden coraspin almaya gittim. eczacı tanıdık.
    Halen kanser ilaçları felan yokmu piyasada dedim, 500e yakın ilaç piyasada yok dedi.
    Kanser ve Kalp ilaçları çoğunlukta dedi. birde son zamanlardaki viral grip ilacıda yokmuş.
    Şimdide kanal d akşam haberlerinde tesaduf izledim. 473 farklı ilaç halen eczane ve hastanelerde bulunmuyor diye haberi vardı.

Allah tüm hastalara acil şifa versin.

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri