REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Aziz Yıldırım'ın o şok açıklaması;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır orada kazanan ülkenin başka takımı gönderilir o zaman ortada büyük haksızlık olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır orada kazanan ülkenin başka takımı gönderilir o zaman ortada büyük haksızlık olur
    peki o zaman fenerbahçe nin elediği rakip demez mi beni uefa kupalarından men edilmiş takımla oynattınız ve elendim be diğer takımla oynasaydım o rakibimi elerdim.malesef prosedür böyle.bu iki takımımız hiç ön elemeye katılmazlarsa o zaman dediğin olur ama eleme turu başladı mı iş değişiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bursaspor bence üzülmesin hatta sevinsin muhtemelen FB turu geçicektir hatta gruplara bile kalıcaktır.
    Ben adım gibi eminim UEFA verdiği kararın yanlış olması gerektiğini kabul etmeyip cezayı ikiye katlıyacaktır ben eminim gruplara
    Bursaspor emek harcamadan direkt katılmış olucaktır

hayal görüyon herhalde ..bursa grublara gitmiyor uefa dan katılıyor ..ayrıca CAS durdurdu yürütmeyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu söylenenlerin hiç biri olamaz Fener 2011-2012 sezonunda UEFA dan uzaklaşdırıldı Beşiktaş davam etdi söylüyorduz Beşiktaşın başı belada olacak ne oldu? Fener sonuna kadar davam eder.....kimse boş-boş hayallar kurmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe CAS tan ceza mutlaka ama mutlaka alıcaktır çünkü karşısında UEFA var ve Fenerbahçenin elediği takım konuşamaz çünkü oynadığı sırada CEZA lı değildi bunu söyleyen arkadaş sen söylediğinin farkındamısın
    Karşı takım nasıl der FB ceza aldı ben gideyim O zaman FB UEFA dan kaçak mı oynadıda elediği takım gidicek o maç FB cezalı olmadığı zamanda oynanmış olacağından FB yerine Türkiyeden yerine başka takım gidicek
    Akşam hukukcularda bu yönde açıklamalarda bulundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer Fb ve BJK aynı cezaları alırsa bu sene gidemedikleri gibi bu seneki ceza saylmayacak ve bu nedenle Fb 3 BJK de bu sende dahil olmak üzre 2 yıl avrupaya gidemeyecek.

Bence çok riskli bir karar alıdı takım yönetimleri.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe CAS tan ceza mutlaka ama mutlaka alıcaktır çünkü karşısında UEFA var ve Fenerbahçenin elediği takım konuşamaz çünkü oynadığı sırada CEZA lı değildi bunu söyleyen arkadaş sen söylediğinin farkındamısın
    Karşı takım nasıl der FB ceza aldı ben gideyim O zaman FB UEFA dan kaçak mı oynadıda elediği takım gidicek o maç FB cezalı olmadığı zamanda oynanmış olacağından FB yerine Türkiyeden yerine başka takım gidicek
    Akşam hukukcularda bu yönde açıklamalarda bulundu.
    o gün gelince görüşürüz.sen bir takımı kura çekimine sokuyorsan ve o takım rakibini eliyorsa sonra da o takımı ihraç ediyorsan yerine elediği rakibini almak zorunda kalırsın.ayrıca fb şu an için uefa dan cezalı durumda ve cas kararına kadar uefa tarafından cezası ertelendi.cas mahkemesi uefa yı haklı bulursa ceza devreye girecek.
    Konu ozibo tarafından (18-07-2013 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eğer Fb ve BJK aynı cezaları alırsa bu sene gidemedikleri gibi bu seneki ceza saylmayacak ve bu nedenle Fb 3 BJK de bu sende dahil olmak üzre 2 yıl avrupaya gidemeyecek.

Bence çok riskli bir karar alıdı takım yönetimleri.
    üstad o risk bjk için var da fb için yok sanırım.çünkü fb ve bjk eleme turlarında elenir ise o risk ortaya çıkacak.beşiktaş ın elenme ihtimali var ve cezasını önümüzdeki yıl çekebilirfakat fb elense bile uefa avrupa liginde oynama hakkı olacağı için bu yıl gitmeyerek cezasının 1 yılını çekmiş olacak bilmiyorum yanılıyormuyum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türk takımları için güezel bir karar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping FB Futbolcular kararı öğrenince..

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım FB Tv'de yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağını belirtti.

"Hepimiz çok üzüldük. Üzlüyoruz da yaşadık çok zor şeyler. Dün futbolcularımız açıklamaları kongre üyelerinin ve taraftarın desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İçeride hayinlerde var ama zamanla bunlar temizlenecektir. Fenerbahçe bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde devam edecektir yoluna. Bütün avukatlarımıza teşekkür ediyorum bütün Türkiye ve Dünya görecektir hepimize hayırlı olsun diyorum" dedi.:49:

Fenerbahçeli futbolcular karar sonrası UEFA mücadelesinde taraftarların bestelediği ve dillerinden düşürmediği
    "Pierre Webo , Moussa Sow'uyla, orta saha Salih Uçan'la, ceza alan taraftarla gidiyoruz Amsterdam'a" nakaratını "Gidiyoruz Avrupa'ya" şeklinde değiştirdiler. Kampta yüzlerin gülmesi personelden teknik direktöre kadar herkesin moralini yerine getirdi.

ama... AHMET ÇAKAR

twitter aracılığıyla gündemi sarsacak bir yorumda bulundu.

Fenerbahce yıne yanlıs stratejı yaptı ve yıne Uefa nın tuzagına dustu.Bu tweet ımı asla unutmayın ASLA
    9:44 AM - 19 Jul 2013

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri