REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aziz Yıldırım'ın o şok açıklaması;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Aziz Yıldırım'ın o şok açıklaması;

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım FB Tv'de yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağını belirtti.

"Hepimiz çok üzüldük. Üzlüyoruz da yaşadık çok zor şeyler. Dün futbolcularımız açıklamaları kongre üyelerinin ve taraftarın desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İçeride hayinlerde var ama zamanla bunlar temizlenecektir. Fenerbahçe bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde devam edecektir yoluna. Bütün avukatlarımıza teşekkür ediyorum bütün Türkiye ve Dünya görecektir hepimize hayırlı olsun diyorum" dedi.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi burada sevinen sayın Fenerbahçeli taraftar arkadaşlarımıza şöyle bir kötü haberim var
    CAS yürütmeyi durdurma kararı vermedi UEFA ile FB anlaştı Şampiyonlar ligi grup maçlarına kadar dava sonuçlanacak sadece ön eleme maçlarına katılma konusunda karar birliğine varıldı uefa ile beraber CAS karar almadı.
    Acaba UEFA bu hızlandırılmış mahkemeye onay vermekle sizce neyi amaçlıyor ben diyorum ki EUFA FB ye daha ağır ceza vericek kimse bunun farkında değil yaklaşık 40 gün sonra bu yazdıklarımı okuyanlar görücekler şimdiden hayırlı uğurlu olsun
    Arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama artık FB li yönetim değişsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart “Bunlar yeni delillerdir” diyerek

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şimdi burada sevinen sayın Fenerbahçeli taraftar arkadaşlarımıza şöyle bir kötü haberim var
    CAS yürütmeyi durdurma kararı vermedi UEFA ile FB anlaştı Şampiyonlar ligi grup maçlarına kadar dava sonuçlanacak sadece ön eleme maçlarına katılma konusunda karar birliğine varıldı uefa ile beraber CAS karar almadı.
    Acaba UEFA bu hızlandırılmış mahkemeye onay vermekle sizce neyi amaçlıyor ben diyorum ki EUFA FB ye daha ağır ceza vericek kimse bunun farkında değil yaklaşık 40 gün sonra bu yazdıklarımı okuyanlar görücekler şimdiden hayırlı uğurlu olsun
    Arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama artık FB li yönetim değişsin

CAS" Fenerbahçe’nin başına daha büyük dert açacağı öğrenildi. İddiaya göre Palacios, Sarı-Lacivertliler’in CAS’a başvurması halinde
    dosyaya sonradan koyduğu 4 maç için, “Bunlar yeni delillerdir” diyerek Fenerbahçe’nin ekstra cezaya çarptırılmasını isteyecek. Ayrıca bu durum karşısında Türk futboluna yaptırımlar gelebileceği de iddia edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Bursaspor şokta!

Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları yapan Bursaspor'un hayalleri yıkıldı.

Fenerbahçe'nin UEFA'dan aldığı cezanın ardından Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılması bekleniyordu. Ancak CAS tarafından yürütmenin durdurulması kararı alınması üzerine Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolu kapanmış oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping İşte F.Bahçe'nin muhtemel rakipleri

Son gelişmelerle birlikte Fenerbahçe, 19 Temmuz Cuma günü Nyon'daki Devler Ligi kurasına seribaşı olarak katılacak.

F.Bahçe'nin muhtemel rakipleri,

PAOK (Yunanistan), Salzburg (Avusturya), FC Nordsjalland (Danimarka), Grasshoppers (İsviçre), Zulte (Belçika) oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Beşiktaş'a da müjde!

Beşiktaş yöneticisi Melih Sami Esen yaptığı açıklamada, "UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katılıyoruz. Resmi açıklama gelince biz de kulüp olarak kamuoyuna bildireceğiz." dedi.

Bu arada UEFA'nın güncellediği Avrupa Ligi kura çekimine katılacak takımlar listesinde Beşiktaş da yer aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence milli takım dahil beş yıl men edilsin bu arada iyi düşünsün herkez gördüğümüz kadarıyla bütün takımlar pisliğe batmış kimsekimseyi kandırmasın arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bursaspor bence üzülmesin hatta sevinsin muhtemelen FB turu geçicektir hatta gruplara bile kalıcaktır.
    Ben adım gibi eminim UEFA verdiği kararın yanlış olması gerektiğini kabul etmeyip cezayı ikiye katlıyacaktır ben eminim gruplara
    Bursaspor emek harcamadan direkt katılmış olucaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar burada bir yanlış anlaşılma var sanırım.cas yürütmeyi durdurmadı uefa ile kulüpler hızlı yargılama konusunda anlaştı ve cas davası bir dahaki kura çekimine kadar sonuçlanacak ve nihayi karar o zaman çıkacak.cas ta hızlı yargılamanın yapılabilmesi için her iki tarafın da bunu kabul etmesi gerekiyor burada uefa cas tan hızlı yargılama talep ediyor ki olası kulüpler lehine çıkabilecek bir karar karşısında tazminat ile karşı karşıya kalmasın ve o yüzden kulüplerin kura çekimine katılmalarına izin verdi grup kuralarının çekileceği güne kadar nihayi karar açıklanacak eğer kulüpler lehine çıkarsa uefa tazminat ödemek zorunda kalmıyacak eğer kulüpler aleyhine çıkarsa kulüpler kura çekiminden çıkartılacak ve muhtemelen de bu takımlarımızın ön elemede elediği takımlar onların yerine kuraya girecek.yani olası bir ceza durumunda bursaspor ve kasımpaşanın avrupa yolu kapanacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bursaspor bence üzülmesin hatta sevinsin muhtemelen FB turu geçicektir hatta gruplara bile kalıcaktır.
    Ben adım gibi eminim UEFA verdiği kararın yanlış olması gerektiğini kabul etmeyip cezayı ikiye katlıyacaktır ben eminim gruplara
    Bursaspor emek harcamadan direkt katılmış olucaktır
    öyle bir olasılık karşısında bursaspor değil fenerbahçe nin elediği takım fenerbahçenin yerine kura çekimine katılır.fenerbahçe ve bjk ceza alırsa onların yerine eledikleri takımlar katılır.türkiyeyi avrupa da sadece şampiyonlar liginde galatasaray uefa avrupa liginde trabzonspor ve bursaspor temsil eder.
    Konu ozibo tarafından (18-07-2013 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri