Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Aziz Yýldýrým'ýn o þok açýklamasý;

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Aziz Yýldýrým'ýn o þok açýklamasý;

Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým FB Tv'de yaptýðý açýklamada önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin Þampiyonlar Ligi'nde yer alacaðýný belirtti.

"Hepimiz çok üzüldük. Üzlüyoruz da yaþadýk çok zor þeyler. Dün futbolcularýmýz açýklamalarý kongre üyelerinin ve taraftarýn desteklerinden dolayý teþekkür ediyorum. Ýçeride hayinlerde var ama zamanla bunlar temizlenecektir. Fenerbahçe bu yýl Þampiyonlar Ligi'nde devam edecektir yoluna. Bütün avukatlarýmýza teþekkür ediyorum bütün Türkiye ve Dünya görecektir hepimize hayýrlý olsun diyorum" dedi.:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þimdi burada sevinen sayýn Fenerbahçeli taraftar arkadaþlarýmýza þöyle bir kötü haberim var
    CAS yürütmeyi durdurma kararý vermedi UEFA ile FB anlaþtý Þampiyonlar ligi grup maçlarýna kadar dava sonuçlanacak sadece ön eleme maçlarýna katýlma konusunda karar birliðine varýldý uefa ile beraber CAS karar almadý.
    Acaba UEFA bu hýzlandýrýlmýþ mahkemeye onay vermekle sizce neyi amaçlýyor ben diyorum ki EUFA FB ye daha aðýr ceza vericek kimse bunun farkýnda deðil yaklaþýk 40 gün sonra bu yazdýklarýmý okuyanlar görücekler þimdiden hayýrlý uðurlu olsun
    Arkadaþlar bana kýzabilirsiniz ama artýk FB li yönetim deðiþsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart “Bunlar yeni delillerdir” diyerek

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þimdi burada sevinen sayýn Fenerbahçeli taraftar arkadaþlarýmýza þöyle bir kötü haberim var
    CAS yürütmeyi durdurma kararý vermedi UEFA ile FB anlaþtý Þampiyonlar ligi grup maçlarýna kadar dava sonuçlanacak sadece ön eleme maçlarýna katýlma konusunda karar birliðine varýldý uefa ile beraber CAS karar almadý.
    Acaba UEFA bu hýzlandýrýlmýþ mahkemeye onay vermekle sizce neyi amaçlýyor ben diyorum ki EUFA FB ye daha aðýr ceza vericek kimse bunun farkýnda deðil yaklaþýk 40 gün sonra bu yazdýklarýmý okuyanlar görücekler þimdiden hayýrlý uðurlu olsun
    Arkadaþlar bana kýzabilirsiniz ama artýk FB li yönetim deðiþsin

CAS" Fenerbahçe’nin baþýna daha büyük dert açacaðý öðrenildi. Ýddiaya göre Palacios, Sarý-Lacivertliler’in CAS’a baþvurmasý halinde
    dosyaya sonradan koyduðu 4 maç için, “Bunlar yeni delillerdir” diyerek Fenerbahçe’nin ekstra cezaya çarptýrýlmasýný isteyecek. Ayrýca bu durum karþýsýnda Türk futboluna yaptýrýmlar gelebileceði de iddia edildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Bursaspor þokta!

Þampiyonlar Ligi'ne katýlma hesaplarý yapan Bursaspor'un hayalleri yýkýldý.

Fenerbahçe'nin UEFA'dan aldýðý cezanýn ardýndan Bursaspor'un Þampiyonlar Ligi'ne katýlmasý bekleniyordu. Ancak CAS tarafýndan yürütmenin durdurulmasý kararý alýnmasý üzerine Bursaspor'un Þampiyonlar Ligi'ne katýlma yolu kapanmýþ oldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Ýþte F.Bahçe'nin muhtemel rakipleri

Son geliþmelerle birlikte Fenerbahçe, 19 Temmuz Cuma günü Nyon'daki Devler Ligi kurasýna seribaþý olarak katýlacak.

F.Bahçe'nin muhtemel rakipleri,

PAOK (Yunanistan), Salzburg (Avusturya), FC Nordsjalland (Danimarka), Grasshoppers (Ýsviçre), Zulte (Belçika) oldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Beþiktaþ'a da müjde!

Beþiktaþ yöneticisi Melih Sami Esen yaptýðý açýklamada, "UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katýlýyoruz. Resmi açýklama gelince biz de kulüp olarak kamuoyuna bildireceðiz." dedi.

Bu arada UEFA'nýn güncellediði Avrupa Ligi kura çekimine katýlacak takýmlar listesinde Beþiktaþ da yer aldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence milli takým dahil beþ yýl men edilsin bu arada iyi düþünsün herkez gördüðümüz kadarýyla bütün takýmlar pisliðe batmýþ kimsekimseyi kandýrmasýn arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bursaspor bence üzülmesin hatta sevinsin muhtemelen FB turu geçicektir hatta gruplara bile kalýcaktýr.
    Ben adým gibi eminim UEFA verdiði kararýn yanlýþ olmasý gerektiðini kabul etmeyip cezayý ikiye katlýyacaktýr ben eminim gruplara
    Bursaspor emek harcamadan direkt katýlmýþ olucaktýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar burada bir yanlýþ anlaþýlma var sanýrým.cas yürütmeyi durdurmadý uefa ile kulüpler hýzlý yargýlama konusunda anlaþtý ve cas davasý bir dahaki kura çekimine kadar sonuçlanacak ve nihayi karar o zaman çýkacak.cas ta hýzlý yargýlamanýn yapýlabilmesi için her iki tarafýn da bunu kabul etmesi gerekiyor burada uefa cas tan hýzlý yargýlama talep ediyor ki olasý kulüpler lehine çýkabilecek bir karar karþýsýnda tazminat ile karþý karþýya kalmasýn ve o yüzden kulüplerin kura çekimine katýlmalarýna izin verdi grup kuralarýnýn çekileceði güne kadar nihayi karar açýklanacak eðer kulüpler lehine çýkarsa uefa tazminat ödemek zorunda kalmýyacak eðer kulüpler aleyhine çýkarsa kulüpler kura çekiminden çýkartýlacak ve muhtemelen de bu takýmlarýmýzýn ön elemede elediði takýmlar onlarýn yerine kuraya girecek.yani olasý bir ceza durumunda bursaspor ve kasýmpaþanýn avrupa yolu kapanacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bursaspor bence üzülmesin hatta sevinsin muhtemelen FB turu geçicektir hatta gruplara bile kalýcaktýr.
    Ben adým gibi eminim UEFA verdiði kararýn yanlýþ olmasý gerektiðini kabul etmeyip cezayý ikiye katlýyacaktýr ben eminim gruplara
    Bursaspor emek harcamadan direkt katýlmýþ olucaktýr
    öyle bir olasýlýk karþýsýnda bursaspor deðil fenerbahçe nin elediði takým fenerbahçenin yerine kura çekimine katýlýr.fenerbahçe ve bjk ceza alýrsa onlarýn yerine eledikleri takýmlar katýlýr.türkiyeyi avrupa da sadece þampiyonlar liginde galatasaray uefa avrupa liginde trabzonspor ve bursaspor temsil eder.
    Konu ozibo tarafýndan (18-07-2013 Saat 17:31 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri