Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Next HD Cool - Kayıt Sorunu lütfen yardım !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Next HD Cool - Kayıt Sorunu lütfen yardım !

Arkadaşlar merhaba next hd cool uydu alıcısı kullanıyorum.Kaydettiğim videoların bazılarını seyredebiliyorum,ileri alabiliyorum.Bazıları ara ara takılma yapıyor.Bazılarıysa değil ileri almak videoyu açtıktan 10 sn sonra kendisi kapanıyor.Videoların formatlarını değiştirsem dahi video seyredilemiyor lütfen yardım edin.Çıkamadım işin içinden.....
    Konu aysci tarafından (16-07-2013 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaydettiginiz videolar HD mi acaba
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır hepsi normal kayıtlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende HD cool cihaz var.HD COOL Cihaza ben normal videoları yukledim onlarda herhangi bir takılma yapmıyordu .

Normal videoları usb aracılıgı ile yuklediginiz zaman yine takılma yapıyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende HD cool cihaz var.HD COOL Cihaza ben normal videoları yukledim onlarda herhangi bir takılma yapmıyordu .

"Normal videoları USB aracılığıyla yüklemek" ? Anlayamadım ? :S Kayıtları USB'ye yapıyorum fakat dediğim gibi seyredemiyorum...Birde kayıt esnasında bir uyarı alıyorum sürekli fakat çok saniyelik bir uyarı bu yüzden göremiyorum bir türlü...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Dostum kullandığınız flash diskin marka ve modelini yazabilir misiniz ? Servis flash diskten kaynaklı olabileceğini söyledi de....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güncel....!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazen flash diskten de kaynaklı olabilir bende philips marka flash bellek var senin yasadıgın sorunları yasamıyorum hatta kendi bilgisayarımda yuklu filmleri flash belleke atıyorum cihazdan izliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazen flash diskten de kaynaklı olabilir bende philips marka flash bellek var senin yasadıgın sorunları yasamıyorum hatta kendi bilgisayarımda yuklu filmleri flash belleke atıyorum cihazdan izliyorum
    Benim 1 TBlik WD belleğime çok yavaş diyor okumuyor.Kullandığım 8 gblık bir flash disk var ona kaydediyordum. "device speed too slow to record" çıkan uyarı bu....Ama kafasına göre çalışıyor bazen düzgün kaydediyor bazen kaydetmiyor...Bakalım yeni bir flash deneyeceğim.Yardımlarınız için ,vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri