REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon
71 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Next Minix HD Serilerinin USB Bellek İle CCcam Ayarlarının Cihaza Yüklenmesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next minix hd cool a olurmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ve ne işe yarıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi faydasını görmiceksek hiç gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cccam desteği için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tşkler

paylaşımın için tşikler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhabalar,

next mini cool hd ye cccam in yeni versiyonunu nasıl yukleyebılırım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next minihd newcamd client server adresi girilmesi nasıl yapılıyor şu şekildeki adres örnek N: example.server.com 12000 username password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tsklr

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    USB Bellek İle CCcam Ayarlarının Cihaza Yüklenmesi

CCcam bağlantımızı daha kolay bir şekilde de cihazımıza yüklemek için eklemiş olduğum ''allshares.dat''(Bu dosyaya konumuzdaki eklentilerden indirebilirsiniz) adlı dosyamızı kullanarak cihazınıza kolayca CCcam bilgilerinizi ekleyebilir siniz.

Öncelikle dosyayı indirip zipten çıkardıktan sonra dosyanın üzerine gelip sağ tıklayarak Not defteri şeklinde açıp server bilgilerinizi şu şekilde girebilirsiniz

Kod:
    C: cccam.dyndns.tv 7777 mach13 mach14

Eğer bir kaç port numarası bulunan bir server kullanıyorsanız şu şekilde girebilirsiniz.

Kod:
    C: cccam.dyndns.tv 7777 mach13 mach14 C: cccam.dyndns.tv 7500 mach13 mach14

Bu şekilde dosyamızı girip server bilgilerimiz kaydettikten sonra dosya uzantısını bozmadan FAT32 olarak biçimlendirilmiş olan USB belleğimize dosyamızı gönderip cihazımıza USB belleğimizi takıyoruz.

Menü - Gereçler - USB'den Güncelleme bölümüne gidiyoruz.

[IMG]http://www.************.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=52059&d=1322428361[/IMG]

Güncellemiş olduğumuz dosyamızı resimde gösterilen ayarlarda olduğu gibi yaparak başlat bölümüne tıklayarak server bilgilerimizi cihazımıza yüklemiş oluyoruz.

[IMG]http://www.************.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=52043&d=1322421081[/IMG]

allshares.dat dosyası Next yazılım sitesinden alınmıştır isterseniz diğer USB'li Next modelleri için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kısımları doldurup diğer cihazlarınıza da kolayca server bilgilerinizi USB ile girebilirsiniz.

Thanks
    super

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba, Next Minix Black Plus aldım dün, ara ara anca buldum WİFİ aparatı. İnternete bağlanıyor, allshares.dat dosyasını da çalışan bir server ile attım receivera ancak CCCam menüsüne bir türlü ulaşamadım. Kanallar da açılmıyor. Network Ayarlarında 666666 da bastım bi değişiklik yok. Nerde hata yapıyorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim...

Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri