Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Stoch'a parti görüntüleriyle þantaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Stoch'a parti görüntüleriyle þantaj

Fenerbahçe'nin haþarý futbolcusu Miroslav Stoch, ülkesinde büyük bir skandala imza attý.

Bir gece kulübünde uygunsuz þekilde eðlenirken videosu çekilen Stoch'un kamera görüntülerden fotoðraflarý alýndý ve internete servis edildi. Fotoðraflar Stoch'un yarý çýplak þekilde bir bayanýn göðüslerini tuttuðu anda çekilmiþ olarak yayýnlandý.
    STOCH'A GÖRÜNTÜLERLE ÞANTAJ ÝDDÝASI

Slovakya'da konuþulan iddiaya göre ise bu videoyu çekenler genç oyuncuya þantaj yaptý. Stoch ise araya birilerini sokarak bu görüntüleri almak istedi.
    Aracýlýk yapan þirketin bir yetkilisi konuyla ilgili þu açýklamayý yaptý:
    "Videodan servis edilen fotoðrafta Stoch'un eðlendiði görülüyor. Bu fotoðraflar geçtiðimiz hafta bir partiden çekildi."
    Stoch'un menajeri konuyla ilgili herhangi bir açýklama yapmaktan kaçýnýrken; sadece oyuncunun haklarýný mahkemede sonuna kadar kullanacaðýný söyledi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne yapsa azdýr yakýþýr adam doðru dürüs forma giymediki hiçdeðilse antreman yapmýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

atýþ serbes istoç
    sizin oralarda böyle þeyler zaten normal karsýlanýyor.
    bizde olmadýgý için ilginç geliyor. basýnda abartýyo dibine kadar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

very nice forum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping

basýnýna konuþan Miroslav Stoch

Geçmiþte tatilim sýrasýnda özel bir partide çekilen bir videoydu. Bu tür olaylarý geride býraktým ve takýmým Fenerbahçe ile yeni sezona hazýrlanýyorum. Takýmda kendime yer bulmaya gayret ediyorum.geçmiþte buna benzer þeyler yaþadým ve bunlardan ders çýkardým. Þimdi futbolun dýþýnda hiçbir þeyi umursamýyorum."

Stoch

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri