REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Atlanta SMARTBOX ip cam 247 versiyonu Hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Atlanta SMARTBOX ip cam 247 versiyonu Hakkında

Azönce smartbox market uygulamasına ip cam 247 versiyonu eklenmiş indiirdim kurdum uyum saglamadı 2.6.9 yazılım versiyonu ile yada test ediliyorda olabilir detayları yazarım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Azönce smartbox market uygulamasına ip cam 247 versiyonu eklenmiş indiirdim kurdum uyum saglamadı 2.6.9 yazılım versiyonu ile yada test ediliyorda olabilir detayları yazarım
    Usdat Atlanta smartbox cihaz nasıl iyimi? alışabildinmi cihaz hakkında yorumları verelim üyelerimize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usdat Atlanta smartbox cihaz nasıl iyimi? alışabildinmi cihaz hakkında yorumları verelim üyelerimize
    Smart box cccam ve iptv mukemmel calısıyor baldemir hocam.Bu softcamları auto indiren özellik ekleyeceklerdi onu eklerlerse super olur .Mesela youtube uygulaması benim için youtube olayı donmasız olması cok iyiydi.Çift kumanda olmasıda artı avantaj cihazı almak isteyenler sponsor kampanya yaptı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. alabilirsiniz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri