Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: EKŞİ sözlüke tepki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart EKŞİ sözlüke tepki

BEKİR BOZDAĞ'DAN EKŞİ SÖZLÜK'E SERT TEPKİ

Bekir Bozdağ, Ekşi Sözlük’te Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e yapılan hakaret için sert konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ekşi Sözlük’te Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e yapılan hakaret için sert konuştu.

Bozdağ, "Peygamberimize hakaret edenler, şeytanın 21. asırdaki takipçileri yeni Ebu Cehillerdir" dedi. Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden Ekşi Sözlük’te Peygamber efendimize yönelik hakaret içeren sözlere cevap verdi.

Bozdağ, şu mesajı paylaştı:

"Peygamberimize hakaret eden nice Ebu Cehiller geldi geçti. 21.Asrın echel Ebu Cehilleri bilmeli ki O’nun sevilmesine hiçbiri mani olamadı. Peygamberimize hakaret edenler, şeytanın 21. asırdaki takipçileri yeni Ebu Cehillerdir. Peygamberimiz hem alemlere rahmet ve hem de habibullahtır. Aklını, kalbini, gözünü ve kulağını O’na kapatanlara sadece acınır. Veyl olsun onlara Kur’an’ın ve peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’in muhafızı Yüce Allah’tır. Muhafızı Yüce Allah olanın ayrıca bir muhafıza ihtiyacı yoktur. Bütün şeytanlar ve takipçileri birlik olsalar bile Allah’ın nurunu söndüremezler. Allah nurunu tamamlar, Kur’an’ı ve peygamberini korur."
    Konu bayram tv tarafından (21-07-2013 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

islam dinine inanmayabilirsiniz ama o dinin degerlerine hakaret edemezseniz.

çok şey yazarım ama forum kaldıramaz kısaca yazdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İster tek tanrılı isterse çok tanrılı İster kitabi isterse kitapsız olsun tüm inançlar ona inananlarca kutsaldır.Benim dinim seninkinden yücedir (biz böyle inansak bile) denemez,denmemelidir.Tüm inançlara empati kurularak saygı göstermek esastır.Türkiyedeki Bizans döneminden kalma kiliseleri,o kiliseleri süsleyen resimleri o dine inananlar gelipte bıçakla kazmaya kazımadı.Bu görgüsüzlüğü yapanlar da maalesef bizim halkımızdır.Ne adına yapıldı bu kültürel vahşet?Din düşmanlığı değil mi? Beş yıl önce talibanın Afganistanda Budist tapınak kalıntılarındaki duvar resimlerini nasıl nişan tahtası olarak kullandıklarını dünya alem gördü.Gelin görün kü bu yapılan saldırıların amacı dini yüceltmek gibi saçma sapan bir temele oturtulmasaydı kimsenin dikkatini bile çekmeyecekti.Ama Taliban örgütü kendini dünyaya bir nizam vermekle görevlendirildiğini sanıyordu.Dünyanın her yerinde islami olmayan yapılara saldırıp durdular.Bizde bundan nasibimizi aldık.Son söz:Onlar islamı ne kadar yücelttiler.?....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şükür müslümanız. Butun peygamberlere inanır ve çok severiz. saygı gösteririz.
    işte müslümanlıkta bu kadar büyük gönül işidir.

inanmayabilirsin ama saygı göstermeye mecbursun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi ben burada ağzımı bozup ağzıma gelenleri bu aşağılık mahluklara söylesem birileri benim ve forum yöneticilerinin tepesine biner..! Koskoca T.C Kanunlarında bu adi insanlara yaptırım uygulayacak bir madde yok mu..? Hükümet ucuz kahramanlık ve siyasi şov yapmasın..! ben icraata bakarım..! tencere tava eylemi için yargıyı adres göstermeyi biliyorlar ama..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani bunlarda iyice zıvanadan çıkan insanlıktan çıkmış mahlukat bunlar dün vardı buügnde varlar yarında olacaklar..

dikkatli olup galeyana gelmemek lazım devlette gerekeni yapmalı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri