REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: SGK'lılar mutlaka okusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart SGK'lılar mutlaka okusun

Hastanelerde MR ve tomografi çilesi sona eriyor. Vatandaşın hastaneler arasında dolaşırken gereksiz yere tomografi ve MR çektirmesinin önüne geçilecek.

Her gidilen hastanede yeni baştan tomografi ve MR istenmesi bütün hastaların ortak şikayeti. Bu durum artık son buluyor. Vatandaşın hastaneler arasında dolaşırken gereksiz yere tomografi ve MR çektirmesinin önüne geçilecek. SGK yeni bir uygulama başlatıyor. Kurulan ortak sistemle herhangi bir hastanede çekilen tomografi ve MR'lar bütün devlet ve özel hastanelerin bilgisayarlarından görülecek. Son yıllarda tomografi ve MR çekimlerinin adeta patlaması SGK'yı çözüm bulmaya sevk etti. Ortak sisteme geçilmesiyle hem vatandaşın bu işlemleri sık sık yaptırması yüzünden karşılaşacağı radyasyon yüklenmesi gibi sağlık sorunlarından kurtulması, hem de SGK'nın gereksiz ödemelerle karşılaşmaması hedeflendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hem devlet hemde vatandaş için güzel bir şey...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mart ayında aynı açıklama yapılmıstı.
    ağustosa girmek üzereyiz.
    artık şu işi bitirirlerse millet derin nefes alır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi şeyler yavaş yavaş olgunlaşır!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yine birçok kişinin ekmeğine mani olacaklar.!!!!!!!! Selamlar..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Sanmaki Zalım olanlardan Bir Gün Hesap Sorulmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önemli olan bütün yerlerde görünmesi değil bütün hastahanelerde mr cihazının olması yaşlı başlı, iş güç vs ee mr için başka hastahaneye gidecende tekrar sıra bekliyecende sonra mr çekecende eee sonra esas gittiyin ilk hastahaneye gidencende ben mr çektirdim diyecende sonra bakılsın. vesselam uzun iş allah ülkemizde kimseyi düşürmesin suriyeli olursa ambulansla acil götürür getirirler, rahat rahat sıra alınmadanda çekerler, ohhh ne güzel yurdum insanı yerin dibine batsın yabancı uyruklu insancıkların işi acil görünsün ne ala,, ben şahsen memnun olmadım daha iyisini ve yurttaşlarımız için daha kaliteli bir bakım ve yenilik beklerdim.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en doğrusuda bu işlemler baslarda helal olsun lafla kalmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yine birçok kişinin ekmeğine mani olacaklar.!!!!!!!! Selamlar..
    biz buna bir çok kişinin çile çekmesine son diyoruz kendi aramızda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz buna bir çok kişinin çile çekmesine son diyoruz kendi aramızda
    Çilehanenin kapısını kilitlemeseler ben de bir "Ohh!" diyeceğim.Ama dışarı çıkamıyorum ki!...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri