REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oruç Tutabiliyormusunuz?

Katılımcı sayısı
194. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Tutabiliyorum

140 72.16%
  • Hayır Malesef Tutamıyorum

54 27.84%
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Oruç Tutabiliyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şükür allaha hic sıkıntı yok rahatlıkla tutuyorum keşke hep ramazan olsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tutuyorum. allah kabul etsin. herkesin orucunu...
    hiç acıkmıyor ve susamıyorum diyenlere hayretle bakmaktayım...
    yalan yok hacılar, zorlanıyorum...ama iftardan sonra daha çok zorlanıyorum...busene ki ramazan iftarlarında acayip bir gaz olmaya başladı. sanki karnım patlayacak...
    halbuki ekmeği bile kestim yahu... bu neyin gazı anlamadım... çorbadan sonra kendimi kasıp akşam namazını kılıyor sonra devam ediyorum belki gaz yapmaz diye ama nerdee... iftar sonrası çatlıyacam yemin ederim...sahura kadar gaz sancısı çeker oldum... yakınmıyorum tabi allah kabul etsin de...durum bu yani...bu sene makina şişiyor vesselam... selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canabı ALLAH bu canı sag etikçe tutuyorum tutmayada İNŞALLAH devam edecegim ALLAH nasip ederse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah'a şükür bende tutuyorum.Tutmak isteyipte Hastalığından dolayı tutamayanlara Allah Acil şifalar verir İNŞALLAH.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tutuyorum. allah kabul etsin. herkesin orucunu...
    hiç acıkmıyor ve susamıyorum diyenlere hayretle bakmaktayım...
    yalan yok hacılar, zorlanıyorum...ama iftardan sonra daha çok zorlanıyorum...busene ki ramazan iftarlarında acayip bir gaz olmaya başladı. sanki karnım patlayacak...
    halbuki ekmeği bile kestim yahu... bu neyin gazı anlamadım... çorbadan sonra kendimi kasıp akşam namazını kılıyor sonra devam ediyorum belki gaz yapmaz diye ama nerdee... iftar sonrası çatlıyacam yemin ederim...sahura kadar gaz sancısı çeker oldum... yakınmıyorum tabi allah kabul etsin de...durum bu yani...bu sene makina şişiyor vesselam... selametle...
    bende önceki seneler iftardan sonra baş ağrısı olurdu bu sene 2 defa oldu onun dışında çokta bi zorluk olmuyuor şükürler olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok şükür bu sene Temmuz ayı olmasına rağmen ayrıca çalıştığım yer sıcak olmasına rağmen pek zorlanmadım.Zaten zorlansamda bahane değil Oruç zor bir ibadettir inşallah ona göre mükafatını alırız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba, yanlış anlamazsanız, bir şey diyeceğim. İbadet ve inanç konusu her zaman tartışma çıkartır. Fazla kurcalamasak ne dersiniz. Oruç, namaz, zekat.. ibadetler hakkında bilgi vermek gayet makuldür. Fakat, anket konusu dolayısıyla ayrım yapmak ne kadar doğru? Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hastalık nedeniyle tutamadım.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en uzun gündüz orucu tutuyoruz ama ne hikmetse, ne acıkma ne susama hissi bastırıyor.
    ALLAH'a şükür iyi gidiyoruz

Cümle Arkadaşlara ALLAH kabul etsin
    tutamayan arkadaşlara ise ALLAH hayırlar ve güzellikler versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şeker hastalığımdan dolayı üzülerek tutamamaktayım

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri