şükür allaha hic sıkıntı yok rahatlıkla tutuyorum keşke hep ramazan olsa
Evet Tutabiliyorum
Hayır Malesef Tutamıyorum
şükür allaha hic sıkıntı yok rahatlıkla tutuyorum keşke hep ramazan olsa
tutuyorum. allah kabul etsin. herkesin orucunu...
hiç acıkmıyor ve susamıyorum diyenlere hayretle bakmaktayım...
yalan yok hacılar, zorlanıyorum...ama iftardan sonra daha çok zorlanıyorum...busene ki ramazan iftarlarında acayip bir gaz olmaya başladı. sanki karnım patlayacak...
halbuki ekmeği bile kestim yahu... bu neyin gazı anlamadım... çorbadan sonra kendimi kasıp akşam namazını kılıyor sonra devam ediyorum belki gaz yapmaz diye ama nerdee... iftar sonrası çatlıyacam yemin ederim...sahura kadar gaz sancısı çeker oldum... yakınmıyorum tabi allah kabul etsin de...durum bu yani...bu sene makina şişiyor vesselam... selametle...
canabı ALLAH bu canı sag etikçe tutuyorum tutmayada İNŞALLAH devam edecegim ALLAH nasip ederse
Allah'a şükür bende tutuyorum.Tutmak isteyipte Hastalığından dolayı tutamayanlara Allah Acil şifalar verir İNŞALLAH.
Çok şükür bu sene Temmuz ayı olmasına rağmen ayrıca çalıştığım yer sıcak olmasına rağmen pek zorlanmadım.Zaten zorlansamda bahane değil Oruç zor bir ibadettir inşallah ona göre mükafatını alırız.
Merhaba, yanlış anlamazsanız, bir şey diyeceğim. İbadet ve inanç konusu her zaman tartışma çıkartır. Fazla kurcalamasak ne dersiniz. Oruç, namaz, zekat.. ibadetler hakkında bilgi vermek gayet makuldür. Fakat, anket konusu dolayısıyla ayrım yapmak ne kadar doğru? Selamlar.
hastalık nedeniyle tutamadım.
dm 500s,800 hd
160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
hp ve lenova laptop
en uzun gündüz orucu tutuyoruz ama ne hikmetse, ne acıkma ne susama hissi bastırıyor.
ALLAH'a şükür iyi gidiyoruz
Cümle Arkadaşlara ALLAH kabul etsin
tutamayan arkadaşlara ise ALLAH hayırlar ve güzellikler versin
şeker hastalığımdan dolayı üzülerek tutamamaktayım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri