REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Toolwiz Care ile bilgisayarınız artık daha sağlıklı ve performanslı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Toolwiz Care ile bilgisayarınız artık daha sağlıklı ve performanslı

Bilgisayarlarımız ne kadar üst düzey donanıma sahip olsa da belli bir süreden sonra hem fiziksel hem de yazılımsal bir bakıma ihtiyaç duyarlar. Bilgisayarınıza yazılımsal anlamda bakım yapabilecek bir uygulama olan Toolwiz Care bu anlamda ihtiyaç duyabileceğiniz bu program.
    Bilgisayarınızı açtığınızda arka planda çalışabilen bu program, siz oyun oynarken ya da internette gezinirken bilgisayar performansınızı kontrol eder ve herhangi bir sıkıntıda gerekli iyileştirmeleri yapar. Bilgisayarınızda karşınıza çıkan saçma hatalardan, yavaşlıklardan, internet hızınızdan, güvenliğinizden ve oyun performansınızdan bıktıysanız bu programı kullanabilirsiniz.

Boyutu: 7.55MB
    İşletim sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP
    Fiyatı: Ücretsiz
    Versiyon: 3.1.0.2000

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba Prosieben Dost!
    Gördüğüm kadarıyla PC,PC Ekipmanları ve Proğramları konusunda yetkin bir arkadaşsınız.Bense tam aksine 65 beşinde PC ile tanışan biri olarak hepten acemiyim.Verdiğiniz proğramı indirip kurmadan önce (hoş kurmasını da bilmiyorum ya) bir kez daha danışayım istedim.Önce PC mi tanıtayım:Acer -Aspire 2920z.Orjinal Windows 7 profossenial yüklü durumda.Bu çocuklardan iskartaya çıkan ve bana kalan bir "Dizüstü."Proğram dili İngilizce olduğu için benim işimi hepten zorlaştırıyor.Bir arızada geri dönüş olanağı olsun diye kaldırıp atamıyorum da. "Oh bee!" dedirtecek bir türkçe yamasını da bulamadım.
    Dost,hem kendi sorunumu,hem PC nin özelliklerini tanıttığıma göre bana somut önerileriniz ne olur?Buna gerçekten ihtiyacım var.İlginiz için teşekkürlerimi sunarım.Sağlıcakla kalın!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Prosieben Hocam eline ve emeğine sağlık. Selamlar..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Sanmaki Zalım olanlardan Bir Gün Hesap Sorulmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosya bulunamadi yaziyor ,birzahmet ilgilenirmisin usta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba Prosieben Dost!
    Gördüğüm kadarıyla PC,PC Ekipmanları ve Proğramları konusunda yetkin bir arkadaşsınız.Bense tam aksine 65 beşinde PC ile tanışan biri olarak hepten acemiyim.Verdiğiniz proğramı indirip kurmadan önce (hoş kurmasını da bilmiyorum ya) bir kez daha danışayım istedim.Önce PC mi tanıtayım:Acer -Aspire 2920z.Orjinal Windows 7 profossenial yüklü durumda.Bu çocuklardan iskartaya çıkan ve bana kalan bir "Dizüstü."Proğram dili İngilizce olduğu için benim işimi hepten zorlaştırıyor.Bir arızada geri dönüş olanağı olsun diye kaldırıp atamıyorum da. "Oh bee!" dedirtecek bir türkçe yamasını da bulamadım.
    Dost,hem kendi sorunumu,hem PC nin özelliklerini tanıttığıma göre bana somut önerileriniz ne olur?Buna gerçekten ihtiyacım var.İlginiz için teşekkürlerimi sunarım.Sağlıcakla kalın!...
    abi
    senın tum sorunlarının cevabı bende hem wın 7 ni turkceye cevirim hemde bu programı kurarım aynı zamanda bu tur programlar bilgisayarı hızlandırmaz daha dogrusu hiç bir işe yaramaz sadece pcde fazlalıklar silebilir bilgisayarın hızlı olabilmesi için mekanizmanın guclu olması lazım mekanizma güçlüyse herzaman pc hızlıdır...... slmlar nasılsınız
    Konu serkansgrl tarafından (05-08-2013 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhan2401 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dosya bulunamadi yaziyor ,birzahmet ilgilenirmisin usta.
    Dosya siteye alınmıştır
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri