Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: led tv almayı düşünüyorum verebilecegim para 1600 tl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilader formun yöneticilerinden volkan daha iyi bilir. plazma için panasonic - led için samsung dan şaşma demişti...
    ben o kadar markalar ve özellikler arasındaki farkı bilmem...
    bir kaç ay evvel kendime samsung PS51E551 plazma aldım...nedeni led lerdeki tepkime sürelerinin bilgisayar oyunlarında yetersiz kalması idi. plazmada o yönde bir sorun yok... tv harika... hele 3d olayı müthiş, smart ise artık kullanmıyorum bilgisayarla görüyorum işi. o smart ta o kadar kullanışlı bişey değilmiş. kumanda ile yazana kadar sayfa ismini canım çıkıyor. uğraşmıyorum yani onunla. bunun yanında bir çok özelliğide var. (internetten bakabilirsin. )
    yanlız kötü yanı (-ki bu çok çok kötü bir yan, bunun kesinlikle dikkate almalısın) ışığı yansıtması... yani karşısında cam varsa gündüz tv seyredemiyorsun... camdan aldığı ışığı öyle bir yansıtıyorki...evde aynan yoksa ayna niyetine kullanabilirsin. ancak geceleri tv seyredeceksin yani...ben özelliklerini beğendim tv nin ama ışık olayından dolayı pişman oldum. bizim ufaklık (oğlum) gündüz pepe seyrediyor. perdeleri kapıyoruz biraz ışığı azaltsın diye... öyle bişey. ledlerde pek yansıma yokmuş. ben bu sebeple pişman oldum ama aldık bikere... led almayı kafaya koyduı isen tepkime süreleri en az 400 hz veya yukarı olanlara bak. yukarıda verdiğin linklere baktım... biri 200 hz biride 800 hz... 200 olanı sil kafandan bence. selametle... not: volkana mesaj yaz...(BARTINLI) o bu işlerin kurdu... sana önce tv ile ne yapmayı düşünüyorsun diye soracak, sonra döktürecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar ben 5 ayönce sunny 82 full led tv aldım uydusu içinde dahili yani görüntü süper dahili uydusuna kulanmıyorum next mini pembe kulanıyorum memlunum herhangibir sorunla karşılaş madım sunny kendine kanıtlamış bir marka
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    görüntü güzel olsun fark etmez hd cihazım yok ikisi bir arada olan olsa nasıl olur sizce
    yada önerebileceginiz teşekkür ederim

DAHİLİ UYDU ALICILI TV ALABİLİRSİN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kendi evimde Sony 3D LED kullanıyorum..117 cm gayet memnunum..dedeme 2 ay önce Samsung 3D uydu alıcısı içinde 107cm Smart LED aldık gayet iyi...Fiyat olarak sanırım yanlış hatırlamıyorsam 1.800 civarı idi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Panasonıc dedinmi bir duracaksın ben onu bilirim.

Bu TV alma araştırma işi gercekten çok cins bir konu. Çok araştırma yapılıyor ben buna baktım bu daha parlak bunun renkleri daha canlı falan filan.

Malum şu an turksatta pek HD yayın yok 3D sadece test olarak veriliyor. Zaten 3D yayın olarakta şu anki uydumuzdan fazla bişi beklememek gerek..

2014 için pek çok büyük kanal tamamen HD ye geceke ve platformlarda ücretli olarak satılan kanalları ücretsiz izliyecez.

Gelelim senin konuna şimdi Osman usta yansımadan bahsetmiş ama evde LED de olsa PLAZMA da olsa mümkünse ekranı güneş alan kısma koymamak gerekir.

Sen eğer şimdi saddece ben türksattaki kanalları izlemek için tv alcam dersen en az 200 Hz lik led yada plazma al derim bu fiyat bütçene göre.

Ama yok benim harddiskimde 1080 P - 720P ben bunları izliyorum diyorsan ve 3D film var ben bunları izlerim diyorsan kesinlikle panasonıc 800 Hz led al derim.. Ama bütçen varsa kesinlikle HD ve 3D film ve yayın için PLAZMA derim..

Benim 1 TB harddiskte 1080P -720P ve 3 D olarak bir çok film var bunların bazılarını TV de defalarca izlemişimdir. ama gerçek HD olarak izlediğimde sanki ben o filmi hiç izlememişim gibi geliyor bana.

3D de bana göre LED tv başarısız malesef 3D için bundan sonraki Tercihim kesinlikle Panasonıc VT serisi olacaktır.

Senin bütçen kısıtlı gibi duruyor . Panasonıc seri sonu şu anda inş vardır birde panasonıcin her türlü media dosyalarını oynattığından emin ol özellikle mkv yi oynatması lazım. Uydu alcısını Atlanta Smart box alırsan TV deki smart la pek işin olmaz.

Samsunga gelirsek MKV ve smart yönünden çok başarılı. Desteğide iyidir. Zaten artık 10 evden en az 6 sı samsung kullanıyor piyasada lider. Fazla söze gerek yok.

Ama iki model arasında herz farkı var buda HD filmelrde fark yaratır.

iki modelde alınabilir aeçim senin.

Ben samsung un D serisini kullanıyorum. D serisi samsung un amiral gemisidir. Zaten fiyatlarıda yüksektir. Dediğim gibi ben gibi film hobin varsa plazma öneririm ama plazmadada Panasonıc olacak samsung ve diğerleri Plazmada çok başarılı değil malesef. Osman hocayada demiştim ama onun bütçede panasonuc için malesef yetmedi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde Serkanın dediği gibi uydu alıcısını harici almanı tavsiye ederim. Arada çok far var..

Özellikle dahili uydu alcılarında yayın biraz mat oluyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atlanta HD Box Smart Android Uydu Alıcısı
    alacam ama 3 ile 4 yere baktım 380 tl genelde hızlı alda ise 310 tl aradaki fark neden böyle bilgisi olan varmı saygılar
    birde bu cihazın destegi nasıl backum gibi mesalasına
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Atlanta HD Box Smart Android Uydu Alıcısı
    alacam ama 3 ile 4 yere baktım 380 tl genelde hızlı alda ise 310 tl aradaki fark neden böyle bilgisi olan varmı saygılar
    birde bu cihazın destegi nasıl backum gibi mesalasına
    Sen 385 likten alacan ustad sebebi ise wifi adaptör+akıllı kumanda ve 6 ay paylaşım mevcut su bizim sitede banneri olan best uyduda 310 tl olan cihazda akıllı kumanda+wifi adaptör+paylaşım falan yok sen best uydu ile iletişime geç bence supersat uyesiyizi falan dersen yardımcı ıolacaklarını düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PANASONIC TX-P42UT50E 3D FULL HD 106 cm Plazma TV,1920x1080,2000 Hz,Wİ-Fİ Ready

PANASONIC TX-L42ET50E 3D FULL HD 107 cm, LED TV,800Hz,4xHDMI,3xUSB,Wİ-Fİ

Volkan usta birkaç link verebilirmisiniz sizde bu ikisi nasıl en fazla verebilecegim 1600 tl bu bile zorlayacak beni teşekkür ederim kavam iyice karıştı
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PANASONIC TX-P42UT50E 3D FULL HD 106 cm Plazma TV,1920x1080,2000 Hz,Wİ-Fİ Ready

PANASONIC TX-L42ET50E 3D FULL HD 107 cm, LED TV,800Hz,4xHDMI,3xUSB,Wİ-Fİ

Volkan usta birkaç link verebilirmisiniz sizde bu ikisi nasıl en fazla verebilecegim 1600 tl bu bile zorlayacak beni teşekkür ederim kavam iyice karıştı
    Panasonıc Plazma alacaksan en aşağı ST serisi olacak

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ama iyi olacaksa VT serisi olacak onunfiyatıda çok yüksek. ST ve VT serisi hariç düşünme plazma

Senin bütçe iyi bir Plazmayı aşıyor. Bence LED al sonra ucuz plazma alıp bana kızma Ama yukarıdaki plazma için bütceyi biraz cıkarsan pişman olmazsın.

Ama çıkamazsan LED al. Ondada artık zaten baktığın iki modelden Panasonıc 800 HZ onu alabilirsin.

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri