Panasonıc dedinmi bir duracaksın ben onu bilirim.
Bu TV alma araştırma işi gercekten çok cins bir konu. Çok araştırma yapılıyor ben buna baktım bu daha parlak bunun renkleri daha canlı falan filan.
Malum şu an turksatta pek HD yayın yok 3D sadece test olarak veriliyor. Zaten 3D yayın olarakta şu anki uydumuzdan fazla bişi beklememek gerek..
2014 için pek çok büyük kanal tamamen HD ye geceke ve platformlarda ücretli olarak satılan kanalları ücretsiz izliyecez.
Gelelim senin konuna şimdi Osman usta yansımadan bahsetmiş ama evde LED de olsa PLAZMA da olsa mümkünse ekranı güneş alan kısma koymamak gerekir.
Sen eğer şimdi saddece ben türksattaki kanalları izlemek için tv alcam dersen en az 200 Hz lik led yada plazma al derim bu fiyat bütçene göre.
Ama yok benim harddiskimde 1080 P - 720P ben bunları izliyorum diyorsan ve 3D film var ben bunları izlerim diyorsan kesinlikle panasonıc 800 Hz led al derim.. Ama bütçen varsa kesinlikle HD ve 3D film ve yayın için PLAZMA derim..
Benim 1 TB harddiskte 1080P -720P ve 3 D olarak bir çok film var bunların bazılarını TV de defalarca izlemişimdir. ama gerçek HD olarak izlediğimde sanki ben o filmi hiç izlememişim gibi geliyor bana.
3D de bana göre LED tv başarısız malesef 3D için bundan sonraki Tercihim kesinlikle Panasonıc VT serisi olacaktır.
Senin bütçen kısıtlı gibi duruyor . Panasonıc seri sonu şu anda inş vardır birde panasonıcin her türlü media dosyalarını oynattığından emin ol özellikle mkv yi oynatması lazım. Uydu alcısını Atlanta Smart box alırsan TV deki smart la pek işin olmaz.
Samsunga gelirsek MKV ve smart yönünden çok başarılı. Desteğide iyidir. Zaten artık 10 evden en az 6 sı samsung kullanıyor piyasada lider. Fazla söze gerek yok.
Ama iki model arasında herz farkı var buda HD filmelrde fark yaratır.
iki modelde alınabilir aeçim senin.
Ben samsung un D serisini kullanıyorum. D serisi samsung un amiral gemisidir. Zaten fiyatlarıda yüksektir. Dediğim gibi ben gibi film hobin varsa plazma öneririm ama plazmadada Panasonıc olacak samsung ve diğerleri Plazmada çok başarılı değil malesef. Osman hocayada demiştim ama onun bütçede panasonuc için malesef yetmedi.
Yer imleri