Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: led tv almayý düþünüyorum verebilecegim para 1600 tl

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta sizin verdiniz linkte Karþýlaþtýrma listenizde ürün bulunmamaktadýr cýkýyor
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aþaðýdaki karþýlaþtýrmayýda okumanýzý tavsiye ederim. Fikir sahibi olmak için..

Özellikle Osman usta sana demiþtim alacaksan Pansaonýc ST yada VT serisi al demiþtim . Bu serlerde yansýma sorunu diðer markalara göre çok daha az hatta VT serisinde yok.

Konu Volkan tarafýndan (24-07-2013 Saat 02:56 ) deðiþtirilmiþtir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alýþveriþte sorun cýkmaz deyil mi usta sonuçta kiradi kartý ile alacagýz adam ister istemez korkuyor heryerden alýþ veriþ yapamýyoruz saygýlar
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞRARSKOZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    alýþveriþte sorun cýkmaz deyil mi usta sonuçta kiradi kartý ile alacagýz adam ister istemez korkuyor heryerden alýþ veriþ yapamýyoruz saygýlar
    Ýstanbul biliþimde olcaðýný sanmýyorum köklü bir firma yalnýz panasýc ST50 yi alacaksan telde MKV oynatýp oynatmadýðýný bir sorarmýsýn. Ona göre al derim. ST serisinde guncellemelerden sonra oynattýðýný biliyorum ama emin ol.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

stokta yok þuanda heber verilmesi için not býraktým bilmiyorum artýk
    baþka nerden alabiliriz bunu
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞRARSKOZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    stokta yok þuanda heber verilmesi için not býraktým bilmiyorum artýk
    baþka nerden alabiliriz bunu
    Media mark ta olabilir. Diðer elektronik maðazalarýndada olabilir.

Hocam bak dediðim gibi film le falan çok iþin yoksa LED al bütçeyi fazla aþma..

Aslýnda ben bu konularda artýk fazla öneri yapmak istemiyorum.. Çünkü iþin açýðýný söylemek gerekirse ben ve benim gibiler artýk iþin çýðrýný çýkardýk. Biz inini dibini araþtýrýrýz. TV alacaklarýnda iþin açýðý kafasýný karýþtýrýrýz. bu konuda sancaktar hocamla biz kafa kafaya verdikmi hep yeni projeler ve yeni fikirler çýkarýyoruz sonra cýk cýkabilirsen iþin içinden

Ben akþam gelir uydu alýcýsýnda 2-3 saat tv izlerim dersen enerji tüketimide az olur ***fine bakarsýn LED tv ile..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alacaksýn bir phýlýps 6000 seri ve üzeri rahatýna bakacaksýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aþaðýdaki karþýlaþtýrmayýda okumanýzý tavsiye ederim. Fikir sahibi olmak için..

Özellikle Osman usta sana demiþtim alacaksan Pansaonýc ST yada VT serisi al demiþtim . Bu serlerde yansýma sorunu diðer markalara göre çok daha az hatta VT serisinde yok.

ben merterdeki a/v merkezine gidip samsungla beraber - panasoniðin vt serilerine de bakmýþtým volkan...onlardada yansýma vardý ama evde sanki bambaþka oldu... bizim salon dikdörtgen þeklinde. kýsa kenarýn birinde camlar var. diðer tarafýna tv yi koymak zorundayýz...(tv büyük çünkü) bu sefer camdaki gündüz ýþýðýný öylebir yansýtýyorki ayna mübarek... bilemiyorum led te yansýtýrmýydý. oldu bikere dedik acý acý. koyu renk perde alýp kapatacaðým gündüzleri. hiç aklýma gelmezdi tv den bu sebeple piþman olacaðým. ama diðer özellikleri süper. yani o 3d olayý aklýmý baþýmdan aldý. bende sürekli 3 d filmler indirip 1 tb lýk harici diskte seyrediyorum. yahu süper biþey nasýl yapmýþlar bilmem... 3 d alan piþman olmaz herhalde. selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    birde Serkanýn dediði gibi uydu alýcýsýný harici almaný tavsiye ederim. Arada çok far var..

Özellikle dahili uydu alcýlarýnda yayýn biraz mat oluyor.
    USTA SANA KATILI YORUM BEN sunny 82 full led tv aldým dahili uydusu var kullanamadým görüntü mat next mini hd pembe aldým hd olsun sd olsun görüntüler gayet iyi
    Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...

Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri