bilader formun yöneticilerinden volkan daha iyi bilir. plazma için panasonic - led için samsung dan þaþma demiþti...
ben o kadar markalar ve özellikler arasýndaki farký bilmem...
bir kaç ay evvel kendime samsung PS51E551 plazma aldým...nedeni led lerdeki tepkime sürelerinin bilgisayar oyunlarýnda yetersiz kalmasý idi. plazmada o yönde bir sorun yok... tv harika... hele 3d olayý müthiþ, smart ise artýk kullanmýyorum bilgisayarla görüyorum iþi. o smart ta o kadar kullanýþlý biþey deðilmiþ. kumanda ile yazana kadar sayfa ismini caným çýkýyor. uðraþmýyorum yani onunla. bunun yanýnda bir çok özelliðide var. (internetten bakabilirsin. )
yanlýz kötü yaný (-ki bu çok çok kötü bir yan, bunun kesinlikle dikkate almalýsýn) ýþýðý yansýtmasý... yani karþýsýnda cam varsa gündüz tv seyredemiyorsun... camdan aldýðý ýþýðý öyle bir yansýtýyorki...evde aynan yoksa ayna niyetine kullanabilirsin. ancak geceleri tv seyredeceksin yani...ben özelliklerini beðendim tv nin ama ýþýk olayýndan dolayý piþman oldum. bizim ufaklýk (oðlum) gündüz pepe seyrediyor. perdeleri kapýyoruz biraz ýþýðý azaltsýn diye... öyle biþey. ledlerde pek yansýma yokmuþ. ben bu sebeple piþman oldum ama aldýk bikere... led almayý kafaya koyduý isen tepkime süreleri en az 400 hz veya yukarý olanlara bak. yukarýda verdiðin linklere baktým... biri 200 hz biride 800 hz... 200 olaný sil kafandan bence. selametle... not: volkana mesaj yaz...(BARTINLI) o bu iþlerin kurdu... sana önce tv ile ne yapmayý düþünüyorsun diye soracak, sonra döktürecektir.