Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: led tv almayý düþünüyorum verebilecegim para 1600 tl

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilader formun yöneticilerinden volkan daha iyi bilir. plazma için panasonic - led için samsung dan þaþma demiþti...
    ben o kadar markalar ve özellikler arasýndaki farký bilmem...
    bir kaç ay evvel kendime samsung PS51E551 plazma aldým...nedeni led lerdeki tepkime sürelerinin bilgisayar oyunlarýnda yetersiz kalmasý idi. plazmada o yönde bir sorun yok... tv harika... hele 3d olayý müthiþ, smart ise artýk kullanmýyorum bilgisayarla görüyorum iþi. o smart ta o kadar kullanýþlý biþey deðilmiþ. kumanda ile yazana kadar sayfa ismini caným çýkýyor. uðraþmýyorum yani onunla. bunun yanýnda bir çok özelliðide var. (internetten bakabilirsin. )
    yanlýz kötü yaný (-ki bu çok çok kötü bir yan, bunun kesinlikle dikkate almalýsýn) ýþýðý yansýtmasý... yani karþýsýnda cam varsa gündüz tv seyredemiyorsun... camdan aldýðý ýþýðý öyle bir yansýtýyorki...evde aynan yoksa ayna niyetine kullanabilirsin. ancak geceleri tv seyredeceksin yani...ben özelliklerini beðendim tv nin ama ýþýk olayýndan dolayý piþman oldum. bizim ufaklýk (oðlum) gündüz pepe seyrediyor. perdeleri kapýyoruz biraz ýþýðý azaltsýn diye... öyle biþey. ledlerde pek yansýma yokmuþ. ben bu sebeple piþman oldum ama aldýk bikere... led almayý kafaya koyduý isen tepkime süreleri en az 400 hz veya yukarý olanlara bak. yukarýda verdiðin linklere baktým... biri 200 hz biride 800 hz... 200 olaný sil kafandan bence. selametle... not: volkana mesaj yaz...(BARTINLI) o bu iþlerin kurdu... sana önce tv ile ne yapmayý düþünüyorsun diye soracak, sonra döktürecektir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selamlar ben 5 ayönce sunny 82 full led tv aldým uydusu içinde dahili yani görüntü süper dahili uydusuna kulanmýyorum next mini pembe kulanýyorum memlunum herhangibir sorunla karþýlaþ madým sunny kendine kanýtlamýþ bir marka
    Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞRARSKOZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    görüntü güzel olsun fark etmez hd cihazým yok ikisi bir arada olan olsa nasýl olur sizce
    yada önerebileceginiz teþekkür ederim

DAHÝLÝ UYDU ALICILI TV ALABÝLÝRSÝN.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben kendi evimde Sony 3D LED kullanýyorum..117 cm gayet memnunum..dedeme 2 ay önce Samsung 3D uydu alýcýsý içinde 107cm Smart LED aldýk gayet iyi...Fiyat olarak sanýrým yanlýþ hatýrlamýyorsam 1.800 civarý idi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Panasonýc dedinmi bir duracaksýn ben onu bilirim.

Bu TV alma araþtýrma iþi gercekten çok cins bir konu. Çok araþtýrma yapýlýyor ben buna baktým bu daha parlak bunun renkleri daha canlý falan filan.

Malum þu an turksatta pek HD yayýn yok 3D sadece test olarak veriliyor. Zaten 3D yayýn olarakta þu anki uydumuzdan fazla biþi beklememek gerek..

2014 için pek çok büyük kanal tamamen HD ye geceke ve platformlarda ücretli olarak satýlan kanallarý ücretsiz izliyecez.

Gelelim senin konuna þimdi Osman usta yansýmadan bahsetmiþ ama evde LED de olsa PLAZMA da olsa mümkünse ekraný güneþ alan kýsma koymamak gerekir.

Sen eðer þimdi saddece ben türksattaki kanallarý izlemek için tv alcam dersen en az 200 Hz lik led yada plazma al derim bu fiyat bütçene göre.

Ama yok benim harddiskimde 1080 P - 720P ben bunlarý izliyorum diyorsan ve 3D film var ben bunlarý izlerim diyorsan kesinlikle panasonýc 800 Hz led al derim.. Ama bütçen varsa kesinlikle HD ve 3D film ve yayýn için PLAZMA derim..

Benim 1 TB harddiskte 1080P -720P ve 3 D olarak bir çok film var bunlarýn bazýlarýný TV de defalarca izlemiþimdir. ama gerçek HD olarak izlediðimde sanki ben o filmi hiç izlememiþim gibi geliyor bana.

3D de bana göre LED tv baþarýsýz malesef 3D için bundan sonraki Tercihim kesinlikle Panasonýc VT serisi olacaktýr.

Senin bütçen kýsýtlý gibi duruyor . Panasonýc seri sonu þu anda inþ vardýr birde panasonýcin her türlü media dosyalarýný oynattýðýndan emin ol özellikle mkv yi oynatmasý lazým. Uydu alcýsýný Atlanta Smart box alýrsan TV deki smart la pek iþin olmaz.

Samsunga gelirsek MKV ve smart yönünden çok baþarýlý. Desteðide iyidir. Zaten artýk 10 evden en az 6 sý samsung kullanýyor piyasada lider. Fazla söze gerek yok.

Ama iki model arasýnda herz farký var buda HD filmelrde fark yaratýr.

iki modelde alýnabilir aeçim senin.

Ben samsung un D serisini kullanýyorum. D serisi samsung un amiral gemisidir. Zaten fiyatlarýda yüksektir. Dediðim gibi ben gibi film hobin varsa plazma öneririm ama plazmadada Panasonýc olacak samsung ve diðerleri Plazmada çok baþarýlý deðil malesef. Osman hocayada demiþtim ama onun bütçede panasonuc için malesef yetmedi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birde Serkanýn dediði gibi uydu alýcýsýný harici almaný tavsiye ederim. Arada çok far var..

Özellikle dahili uydu alcýlarýnda yayýn biraz mat oluyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Atlanta HD Box Smart Android Uydu Alýcýsý
    alacam ama 3 ile 4 yere baktým 380 tl genelde hýzlý alda ise 310 tl aradaki fark neden böyle bilgisi olan varmý saygýlar
    birde bu cihazýn destegi nasýl backum gibi mesalasýna
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞRARSKOZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Atlanta HD Box Smart Android Uydu Alýcýsý
    alacam ama 3 ile 4 yere baktým 380 tl genelde hýzlý alda ise 310 tl aradaki fark neden böyle bilgisi olan varmý saygýlar
    birde bu cihazýn destegi nasýl backum gibi mesalasýna
    Sen 385 likten alacan ustad sebebi ise wifi adaptör+akýllý kumanda ve 6 ay paylaþým mevcut su bizim sitede banneri olan best uyduda 310 tl olan cihazda akýllý kumanda+wifi adaptör+paylaþým falan yok sen best uydu ile iletiþime geç bence supersat uyesiyizi falan dersen yardýmcý ýolacaklarýný düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

PANASONIC TX-P42UT50E 3D FULL HD 106 cm Plazma TV,1920x1080,2000 Hz,WÝ-FÝ Ready

PANASONIC TX-L42ET50E 3D FULL HD 107 cm, LED TV,800Hz,4xHDMI,3xUSB,WÝ-FÝ

Volkan usta birkaç link verebilirmisiniz sizde bu ikisi nasýl en fazla verebilecegim 1600 tl bu bile zorlayacak beni teþekkür ederim kavam iyice karýþtý
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

PANASONIC TX-P42UT50E 3D FULL HD 106 cm Plazma TV,1920x1080,2000 Hz,WÝ-FÝ Ready

PANASONIC TX-L42ET50E 3D FULL HD 107 cm, LED TV,800Hz,4xHDMI,3xUSB,WÝ-FÝ

Volkan usta birkaç link verebilirmisiniz sizde bu ikisi nasýl en fazla verebilecegim 1600 tl bu bile zorlayacak beni teþekkür ederim kavam iyice karýþtý
    Panasonýc Plazma alacaksan en aþaðý ST serisi olacak

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Ama iyi olacaksa VT serisi olacak onunfiyatýda çok yüksek. ST ve VT serisi hariç düþünme plazma

Senin bütçe iyi bir Plazmayý aþýyor. Bence LED al sonra ucuz plazma alýp bana kýzma Ama yukarýdaki plazma için bütceyi biraz cýkarsan piþman olmazsýn.

Ama çýkamazsan LED al. Ondada artýk zaten baktýðýn iki modelden Panasonýc 800 HZ onu alabilirsin.

Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri