Konuyu açalı 7 ay oldu ama hala içime sinecek bir alıcı bulamadım.
Kliksada Next Pandora vardı 387 liraya gördüm fiyat yeniden yükselmiş..Yinede çok para ama artık o fiyata tekrar yakalarsak bakacaz inşallah.
Konuyu açalı 7 ay oldu ama hala içime sinecek bir alıcı bulamadım.
Kliksada Next Pandora vardı 387 liraya gördüm fiyat yeniden yükselmiş..Yinede çok para ama artık o fiyata tekrar yakalarsak bakacaz inşallah.
türkiyede iptv daha oturuşmadı onun için cıyazlarda skıntı yaratıyor...
Jameson JS-2017 hakkında bilgisi olan var mı ? Nasıl bir cihaz ? Özellikle mms linklerini oynatıyor mu ?
selam ben sunny android smart 14100 kulaniyorum cihaza google play stordan wondershare yukledim oynatmadigi protokol yok 1senedir kullaniyorum cihazdan memnunum saygilar
ne alırsanız alın
ama kesinlikle NEXT MİNX HD COOL İNVİEW ALMAYIN...
neden next mini hd almayalim arkadasim aciklarmisin
bence yeni çıkacak android cihazları bekleyin..
ıp tv den yayınları sorunsuz bir şekilde çalıştıracak cihaz tavsiyesi arıyorum kafam karıştı atlanta gigablue vu+ bu üç cihazı düşünüyorum siz nedersiniz ne önerirsiniz.
redline ts 1000 ts 300 ts 7500 cihazlarını tek geçerim yok gigaymış yok vudou muş yok atlantaymış yok adroid box muş hepsini denedim seste ve görüntüde sorun cikarıyo benide kimse yanlış anlamasın hiç bir firmayı karalamak değil amacım redline firması dispiradörü satıcısıda değilim uzmanlık alanım iptv olduğu için bu güne kadar gördüğüm tecrübelere dayanarak yazıyorum
İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir
Vu+ yada gİgablue serİsİ İŞİnİ net olarak gÖrÜr. İlerleyecek teknolojİye de ayak uydurabİlecek profesyonel cİhazlar. Üstelİk alman mali made İn chİne deĞİl.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri