REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Stoch'a parti görüntüleriyle şantaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Stoch'a parti görüntüleriyle şantaj

Fenerbahçe'nin haşarı futbolcusu Miroslav Stoch, ülkesinde büyük bir skandala imza attı.

Bir gece kulübünde uygunsuz şekilde eğlenirken videosu çekilen Stoch'un kamera görüntülerden fotoğrafları alındı ve internete servis edildi. Fotoğraflar Stoch'un yarı çıplak şekilde bir bayanın göğüslerini tuttuğu anda çekilmiş olarak yayınlandı.
    STOCH'A GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ İDDİASI

Slovakya'da konuşulan iddiaya göre ise bu videoyu çekenler genç oyuncuya şantaj yaptı. Stoch ise araya birilerini sokarak bu görüntüleri almak istedi.
    Aracılık yapan şirketin bir yetkilisi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
    "Videodan servis edilen fotoğrafta Stoch'un eğlendiği görülüyor. Bu fotoğraflar geçtiğimiz hafta bir partiden çekildi."
    Stoch'un menajeri konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınırken; sadece oyuncunun haklarını mahkemede sonuna kadar kullanacağını söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yapsa azdır yakışır adam doğru dürüs forma giymediki hiçdeğilse antreman yapmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atış serbes istoç
    sizin oralarda böyle şeyler zaten normal karsılanıyor.
    bizde olmadıgı için ilginç geliyor. basında abartıyo dibine kadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

very nice forum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

basınına konuşan Miroslav Stoch

Geçmişte tatilim sırasında özel bir partide çekilen bir videoydu. Bu tür olayları geride bıraktım ve takımım Fenerbahçe ile yeni sezona hazırlanıyorum. Takımda kendime yer bulmaya gayret ediyorum.geçmişte buna benzer şeyler yaşadım ve bunlardan ders çıkardım. Şimdi futbolun dışında hiçbir şeyi umursamıyorum."

Stoch

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri