Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Redline ts 300 WIFI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Redline ts 300 WIFI

Selam arkadaslar

ben simdi kendime bi redline ts300hd aldim ve yazildigi gibi wifi adaptör ile baglanmaya calistim, ama ya adaptörü tanimiyo anladigim kadariyla yada ag'lari göstermiyo, iki tane degisik adaptör denedim ikisindede ayni olay. manuel olarak ekledigim wifi-ag yinede calismadi. tam olarak ne yapmam gerek bi yardimci olursaniz cok memnun olurum. googlede buldugum bi yarim yamalak anlatim ile denedim olmadi...

tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memo006 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaslar

ben simdi kendime bi redline ts300hd aldim ve yazildigi gibi wifi adaptör ile baglanmaya calistim, ama ya adaptörü tanimiyo anladigim kadariyla yada ag'lari göstermiyo, iki tane degisik adaptör denedim ikisindede ayni olay. manuel olarak ekledigim wifi-ag yinede calismadi. tam olarak ne yapmam gerek bi yardimci olursaniz cok memnun olurum. googlede buldugum bi yarim yamalak anlatim ile denedim olmadi...

tesekkürler
    dostum ilk önce search bölümüne geliyosun cihaza modemi tanıtmak için kırmızı tuş güncelle diyosun bağlanacağı modemi görmüş olur sonra ok diyosun şifre gireceğin bölüm gelir şifreni doğru yazıyosun oto bağlan kutucuğunu işaretliyosun bağlan diyosun bu kadar hadi kolay gelsin
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum ilk önce search bölümüne geliyosun cihaza modemi tanıtmak için kırmızı tuş güncelle diyosun bağlanacağı modemi görmüş olur sonra ok diyosun şifre gireceğin bölüm gelir şifreni doğru yazıyosun oto bağlan kutucuğunu işaretliyosun bağlan diyosun bu kadar hadi kolay gelsin
    Bendede olmadı neden acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri