REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: MediaLink BlackPanther 2card_v2.46 Guncel Yazılımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MediaLink BlackPanther 2card_v2.46 Guncel Yazılımı

MediaLink BlackPanther 2card_v2.46 Guncel Yazılımı

ML BlackPanther 2card » ML BlackPanther 2card_v2.46
    Viaccess Auto update fix

*Bu yazılım sadece medialink panter 2 kart girişli modeller içindir.
    Ekli Dosyalar Ekli Dosyalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok iyi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm usta bende kullanıyorum fakat bişimsek çaktı adsl kutu öldü bende gidip yenisini aldim şimdi ise cihazıma internt bağlantısı olmuyor benimki tek kart tek modül girişli olandan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taraftar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm usta bende kullanıyorum fakat bişimsek çaktı adsl kutu öldü bende gidip yenisini aldim şimdi ise cihazıma internt bağlantısı olmuyor benimki tek kart tek modül girişli olandan
    Olmaz ustad bu yazılım sizinkine 2 kart girişli modeller için yazılmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Olmaz ustad bu yazılım sizinkine 2 kart girişli modeller için yazılmış
    biliyorum usta ben zaten 1modul 1 kart girşliyi yükledim fakat yine internet bağlantısı olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taraftar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biliyorum usta ben zaten 1modul 1 kart girşliyi yükledim fakat yine internet bağlantısı olmuyor
    ethernet girişi yanmıştır o cihazın servise gondermenizde fayda var.Bizim bir arkadaşınde öyle oldu halen duruyor gondermedik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ethernet girişi yanmıştır o cihazın servise gondermenizde fayda var.Bizim bir arkadaşınde öyle oldu halen duruyor gondermedik
    aynı şeyi bende düşünmüştüm çünkü adsl kutusuda şimse caktıgında yanmıştı o günden sonra cihaz birdaha net alamadı teşekkür ederim usta dediğiniz gibi servisine göndereyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalar cihazıma bu yazılımı yükledim. ama nasıl auto update yapacağım? Kumandadan herhangi bir tuşla mı? Yoksa cihaz kendisi mi yapacak? Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dsmart modül sorunu

dsmart modülü ile medialink black panther kullanıyorum. çıkmayan hd kanallada bu yazılımın faydas ollurmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MediaLink BlackPanther 2card_v2.46 Guncel Yazılımı

ML BlackPanther 2card » ML BlackPanther 2card_v2.46
    Viaccess Auto update fix

*Bu yazılım sadece medialink panter 2 kart girişli modeller içindir.
    Ben daha bu yazılımı atmadım.bu yazılımda hangi paketin ***lerini autouptade ediyor.
    ilaveten 12130 TÜRKSAT problemi varmı dsmartın kanalları sıkıntılımı değilmi. biligilendirirmisiniz.
    teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri