Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: SATFÝNDER 2 PLUS 1.0 DÝESGC LÝ ÇIKTI

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha SATFÝNDER 2 PLUS 1.0 DÝESGC LÝ ÇIKTI

UYDU ÝÞLERÝYLE UÐRAÞAN KULLANICILAR
    -- SATFÝNDER 2 PLUS DÝESGC 1.0 SECÝMLÝ YENÝ ÜRETÝM CÝHAZ ÇIKMIÞTIR HAYIRLI UÐURLU OLSUN -- UYDU KURMA ÝÞÝYLE UGRAÞAN TÜM KULLANICILARIN DÝKKATÝNE SUNULUR
    SATFINDER 2 PLUS - DVB-S1 TUNERLÝ UYDU YÖN BULUCU YENÝ ÜRETÝM
    . Diesegc 1.0
    • Kýsa devre korumasý
    • Kolay LNB Ayarý
    • 2 Farklý Dil Seçeneði
    • 2 Saatte Hýzlý Þarj
    • 3 Saat Lit-Ýon Pil Süresi
    • Iþýklý LCD Ekran
    • Uzun Ömürlü Çanta
    • 6cm x 14cm x 8cm
    • Sinyal ve Güç Seviyesi
    • 8 Uydunun Frekanslarý
    • Her Uydudan 4 Frekans
    • PC'den Yazýlým ve Frekans Yükleme

• --DEGERLÝ KULLANICILARIN ELÝNDE DAYZEK SECÝMLÝ OLMAYAN ÖNDEN AÇILAN SATFÝNDER 2 PLUS CÝHAZINI FÝRMAYA GÖNDERMELERÝ HALÝNDE DÝESEGC 1.0 SECÝMLÝ YAPILMAKTADIR
    Son yazýlýmý 2.1
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazýlýmda yapýlanlar
    SADECE Pc yazýlýmý deðiþti MDU 5 EKLENDÝ VE FREKANS GÜCELLEMESÝ YAPILDI. (Diseqc özelliði olmasýný isteyenler ÖNDEN AÇ/KAPA lý SATFINDER 2 PLUSmodellerini firmamýza göndermeleri gerekiyor.)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öncelikle paylaþým için teþekkürler, ama benim için tv ekraný olmayan herhangi bir uydu bulucu cihazýn yeni olup olmamasý pek önemli deðil, tv ekranlý resiver olmadýkça benim pek iþime yaramaz saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart satfinder 2 plus

Alýntý blade Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

UYDU ÝÞLERÝYLE UÐRAÞAN KULLANICILAR
    -- SATFÝNDER 2 PLUS DÝESGC 1.0 SECÝMLÝ YENÝ ÜRETÝM CÝHAZ ÇIKMIÞTIR HAYIRLI UÐURLU OLSUN -- UYDU KURMA ÝÞÝYLE UGRAÞAN TÜM KULLANICILARIN DÝKKATÝNE SUNULUR
    SATFINDER 2 PLUS - DVB-S1 TUNERLÝ UYDU YÖN BULUCU YENÝ ÜRETÝM
    . Diesegc 1.0
    • Kýsa devre korumasý
    • Kolay LNB Ayarý
    • 2 Farklý Dil Seçeneði
    • 2 Saatte Hýzlý Þarj
    • 3 Saat Lit-Ýon Pil Süresi
    • Iþýklý LCD Ekran
    • Uzun Ömürlü Çanta
    • 6cm x 14cm x 8cm
    • Sinyal ve Güç Seviyesi
    • 8 Uydunun Frekanslarý
    • Her Uydudan 4 Frekans
    • PC'den Yazýlým ve Frekans Yükleme

• --DEGERLÝ KULLANICILARIN ELÝNDE DAYZEK SECÝMLÝ OLMAYAN ÖNDEN AÇILAN SATFÝNDER 2 PLUS CÝHAZINI FÝRMAYA GÖNDERMELERÝ HALÝNDE DÝESEGC 1.0 SECÝMLÝ YAPILMAKTADIR
    Son yazýlýmý 2.1
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazýlýmda yapýlanlar
    SADECE Pc yazýlýmý deðiþti MDU 5 EKLENDÝ VE FREKANS GÜCELLEMESÝ YAPILDI. (Diseqc özelliði olmasýný isteyenler ÖNDEN AÇ/KAPA lý SATFINDER 2 PLUSmodellerini firmamýza göndermeleri gerekiyor.)

elimde satfinder 2 plus cihaz var.Arkadan aç kapalý sitede yeni versiyonu var yükleyemedim birde rs 232 kablo baðlantý þemasý hk.bilgi verirseniz sevinirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alýntý huseyin44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    elimde satfinder 2 plus cihaz var.Arkadan aç kapalý sitede yeni versiyonu var yükleyemedim birde rs 232 kablo baðlantý þemasý hk.bilgi verirseniz sevinirim.
    arkadaþým þemasýyla ne iþin var hazýr satýlýyor kablo com giriþli 3-5 tl bilgisayarýnda com giriþi varsa atarsýn sorun olmaz bilgisayarsýnda com giriþi yoksa usb dem com giriþine cevirmeyle ugrasýp atarsan zor onun programý filan var ancak com giriþli kasalý bilgisarlarda hiç bir sorun yok programý aç com sec SEND tuþuna bas 1 dakka bitti
    saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý blade Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým þemasýyla ne iþin var hazýr satýlýyor kablo com giriþli 3-5 tl bilgisayarýnda com giriþi varsa atarsýn sorun olmaz bilgisayarsýnda com giriþi yoksa usb dem com giriþine cevirmeyle ugrasýp atarsan zor onun programý filan var ancak com giriþli kasalý bilgisarlarda hiç bir sorun yok programý aç com sec SEND tuþuna bas 1 dakka bitti
    saygýlar
    teþekkürler yalnýz bazý modellerde bire bir diyor bazýlarýnda 2-3 3-2 1-1 4-4 5-5 diyor ben denedim yapmadým kablo var elimde baþka bir sorunmu var diye düþündüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alýntý huseyin44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkürler yalnýz bazý modellerde bire bir diyor bazýlarýnda 2-3 3-2 1-1 4-4 5-5 diyor ben denedim yapmadým kablo var elimde baþka bir sorunmu var diye düþündüm
    arkadaþým senin cihaz arkasýnda com giriþli degilmi bu giriþlerin biri diþi biri erkek olur laptopda filan yüklersen olmaz laptoplarda com giriþi yok kasalý com giriþi olan bilgisayarlarda yazýlýmý kanal listesini atarsýn atmaman münkü degil ya kabloda sýkýný var yada bilgisayarýn com giriþinde yada uydu bulucunu com giriþinde sýkýntý vardýr uydu bulucunun programý açýp

Ýndirmiþ olduðunuz sýkýþtýrýlmýþ dosyayý klasöre çýkarýn.
    Cihaz ile bilgisayar arasýndaki RS-232 kablo baðlantýnýzý yapýnýz.

1- Cihazýnýzý açýn (Herhangi bir tuþa basmayýnýz)
    2- Bilgisayardaki indirmiþ olduðunuz SATFÝNDER 2 PLUS yükleme programýný açýnýz. com secin bilgisayara takdýgýnýz com sec com 1 mi 2 mi 3 mü bunu yapmazsanýz program çalýþmaz
    3- Programdaki SEND butonuna basýnýz.

Aþaðýdaki gibi Programda Download Successful yazdýðýnda cihazýnýz güncelleþmiþtir

saygýlar
    Konu blade tarafýndan (21-01-2015 Saat 15:46 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri